ریاست اداره صنعت معدن تجارت؛

صادرات ذخایر ژنتیکی،اقلام میراث فرهنگی و کالا های یارانه ای ممنوع است

صادرات ذخایر ژنتیکی،اقلام میراث فرهنگی و کالا های یارانه ای ممنوع است
کارگاه آموزشی قوانین واردات و صادرات کالا با حضور بازرگانان، تجار و فعالان اقتصادی حاجی آباد و با سخنرانی فرماندار ریاست اداره صنعت معدن تجارت حاجی آباد تدریس مهندس قاسمی کارشناس بازرگانی درسالن فرمانداری برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیارم حاجی آباد ،اصغر جهانگیری فرماندار شهرستان حاجی آباد با اشاره به لزوم بهره مندی و کسب دانش های مرتبط با فنون تجارت گفت: یکی از الزامات گذر از اقتصاد نفتی و اتکاء درآمدهای حاصل از صادرات کالاهای غیرنفتی، کسب دانش و مهارت در راهکارهای صادراتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم حاجی آباد,  ،, اصغر جهانگیری , فرماندار شهرستان حاجی آباد با اشاره به لزوم بهره مندی و کسب دانش های مرتبط با فنون تجارت گفت: یکی از الزامات گذر از اقتصاد نفتی و اتکاء درآمدهای حاصل از صادرات کالاهای غیرنفتی، کسب دانش و مهارت در راهکارهای صادراتی است.,

اصغر جهانگیری از افتتاح ناحیه دو صنعتی شهرستان در دهه فجر خبر داد و افزود: امیدوارم با افتتاح این ناحیه صنعتی با توجه به شرایط استراتژیک حاجی آباد در بخش های صنعت و معدن و کشاورزی بخش صادرات کالا در شهرستان رونق بگیرد.

,

 

,

در ادامه رامین آشوری ریاست اداره صنعت معدن تجارت  با تاکید بر اینکه صادرات کالا صادرات فرهنگ یک کشور است،توجه به نوع کالای صادراتی را مقدم بر میزان ارزآوری آن کالا دانست.

,

وی هدف از برگزاری این کارگاه را  آشنایی تجار و بازرگانان و فعالان بخش تجارت در شهرستان  ، با مقررات داد و ستدهای بین‌المللیو اشنایی با قوانین واردات و صادرات عنوان کرد.

,

آشوری با توجه به اهمیت تنظیم بازار، این امر نباید مانع از انجام صادرات شود زیرا سبب از دست رفتن بازارهای فروش خارجی و در نهایت به ضرر تولیدکنندگان داخلی خواهد شد.

,

 آشوری صادرات سه مورد از کالاها را ممنوع عنوان و اضافه کرد: صادرات  اقلام میراث فرهنگی، ذخایر ژنتیکی انسان ،حیوانات و گیاهان و اقلام مشمول حمایت های یارانه ای ممنوع است.

,

 

,

آشوری  با بیان این مطلب اظهار کرد: بی توجهی و نا آگاهی تجار و صادرکنندگان از این پیش شرط، دلیل بروز مشکلات عدیده مالیاتی برای آنان است.

,

وی همچنین مواد اولیه صنعتی را که با هدف تولید صادراتی وارد کشور می شوند، تا یک سال معاف از پرداخت حقوق وارداتی عنوان و بیان کرد: این قانون نیز با رعایت ظرفیت تولید واحد صنعتی متناسب با میزان واردات مواد اولیه و انجام صادرات برای یک سال قابل استفاده است.

,

 

,

آشوری تصریح کرد: امید است با افتتاح ناحیه 2 صنعتی شهرستان واحد های صنعتی راه اندازی و صادرات در شهرستان افزایش پیدا کند.

,

ریاست اداره صنعت معدن تجارت حاجی آباد از برگزاری دوره های آموزشی احکام تجارت و برندسازی و بازاریابی بین المللی خبر داد.

,

 

,

انتهای پیام

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه