به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ؛ شهرها و برخی روستاهای استان گلستان نیز مانند سراسر کشور ، امروز شاهد حضور خیل عظیم راهپیمایانی بود که بی توجه به مشکلات زیاد اقتصادی و معیشتی آمده بودند تا در حمایت از نظام اسلامی و فرمان مقام معظم رهبری و بیاد حماسه های شکوهمند روزهای فجر انقلاب ، فریاد " مرگ بر آمریکا " ، "مرگ بر اسرائیل " و ... سر دهند .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,از ساعت آغازین صبح امروز 22 بمن ماه 92 دست اندرکاران برگزاری راهپیمایی در گرگان ، در 3 نقطه چهار راه میدان ، چهار شهدا و میدان ولی عصر تدارک حضور باشکوه مردم را دیده بودند و دور میدان شهرداری نقطه تمرکز برای هماهنگی های اصلی برای برگزاری باشکوه راهپیمایی بود .
,با شروع مراسم ، خیل عظیمی از مردم گرگان از مسیرهای 3 گانه مشخص شده به میدان شهرداری آمدند تا با شعارهای کوبنده " مرگ بر آمریکا " ، " مرگ بر ضد ولایت فقیه " و ... ، حمایت قاطع خود را از انقلاب و نظام اسلامی و مقام معظم رهبری اعلام کنند .
,راهپیمایی در مسیر خیابان شهید بهشتی تا مصلی ادامه یافت و در طول مسیر پرچم و پلاکاردهای گوناگون و رنگارنگ خودنمایی می کرد و در انتهای مسیر پرچم های آمریکا و اسرائیل به آتش کشیده شد .
,خشم ضد آمریکایی مردم گرگان به حدی بود که با بارها فریادهای کوبنده ، انزجار خود را از دولت آمریکا اعلام کردند .
,گفتنی است بیانات مهم و ارزشمند رهبر معظم انقلاب در روز 19 بهمن که در جمع همافران نیروی هوایی ارتش به مناسبت 19 بهمن 57 بیان داشته بودند ، موجی وصف ناپذیر و اشتیاقی صد چنان برای حضور و سر دادن شعار در میان آحاد مردم جامعه ایجاد کرده بود .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه