در راستای حمایت از تولیدات داخلی صورت می گیرد؛

فراخوان پیشنهادات و راهکارهای حمایت از تولیدات داخلی

فراخوان پیشنهادات و راهکارهای حمایت از تولیدات داخلی
رئیس شواری قشر بسیج کارگری سپاه روح الله گفت: در راستای حمایت از تولیدات داخلی استان مرکزی، فراخوان پیشنهادات و راهکارهای حمایت از تولیدات داخلی را در دستور کار قرار داده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی شهرجردی، رئیس شواری قشر بسیج کارگری سپاه روح الله در گفتگو با خبرنگار دیار آفتاب، در خصوص «فراخوان پیشنهادات و راهکارهای حمایت از تولیدات داخلی» گفت: این اقدام در راستای حمایت از تولیدات داخلی استان مرکزی صورت می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

 

,

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم اشتغال و تلاش و معضل  به اهداف این فراخوان اشاره و اظهار کرد: برای این فراخوان اهدافی چون شناسایی راهکارهای رشد اقتصادی و ارتقاء سطوح مدیریتی صنایع استان مرکزی و تقویت فرآیند بومی سازی تجهیزات وارداتی در استان مرکزی مدنظر قرار گرفته است.

,

 

,

رئیس شواری قشر بسیج کارگری سپاه روح الله افزود: شناخت صنایع داخلی و تولیدات بومی استان مرکزی و تقویت صادرات، فرآیند توسعه محصول و خدمات فنی ومهندسی در استان مرکزیاز اهداف دیگر این طرح است.

,

 

,

وی بیان کرد: علاقه مندان می توانند پیشنهادات خود را در قالب مقاله  حداکثر تا تاریخ 1394/11/15 به آدرس سازمان بسیج کارگری ارسال کنند و قبل از تنظیم مقالات شیوه نامه ارسال مقاله را به دقت مطالعه نمایند.

, سازمان بسیج کارگری,

 

,

, ,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه