تغییر کاربری آب انبارها به انبار زباله در شهر بندرخمیر+تصویر

تغییر کاربری آب انبارها به انبار زباله در شهر بندرخمیر+تصویر
بناهای تاریخی شهر بندرخمیر به دلیل بی توجهی مسئولان رو به سوی نابودی می روند و اگر تدبیری نشود تا چند سال آینده دیگر اثری از آنها باقی نخواهد ماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از لوار، بناهای تاریخی شهر بندرخمیر به دلیل بی توجهی مسئولان رو به سوی نابودی می روند و اگر تدبیری نشود تا چند سال آینده دیگر اثری از آنها باقی نخواهد ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لوار,

آب انبارهای شهر که روزی آب اهالی شهر را تامین می کردند، حال با بی مهری مردم و مسئولین به محل انباشت زباله تبدیل شده اند و تغییری متناسب با کاربری فعلی شان که عبارت است از ایجاد دودکش داشته اند که قلب انسان را به درد می آورد.

,

گفتنی است بنای آب انبارها به دلیل طبیعی گذشت زمان و دلیل غیرطبیعی آتش زدن زباله های درونشان آسیب دیده و اگر به فریاد آن ها نرسند دیگر رمقی برای سرپا ماندن ندارند.

, گفتنی است بنای آب انبارها به دلیل طبیعی گذشت زمان و دلیل غیرطبیعی آتش زدن زباله های درونشان آسیب دیده و اگر به فریاد آن ها نرسند دیگر رمقی برای سرپا ماندن ندارند.,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه