امام جمعه اصلاندوز؛
جهان اسلام اقدام وقیحانه رژیم آل سعود را در اعدام شیخ نمر نمی پذیرد
امام جمعه اصلاندوز گفت:جهان اسلام چه شیعه و چه سنی،اقدام نابخردانه رژیم سعودی را در به شهادت رساندن شیخ نمر نمی پذیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از ارس تبار ،حجت الاسلام والمسلمین "عظیم اسدزاده" در خطبه های این هفته نماز جمعه اصلاندوز به دیدار ائمه جمعه سراسر کشور با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت:رهبر معظم انقلاب در این دیدار صمیمانه و به یاد ماندنی سخنان صریح و دقیقی را در حوزه های مهم کشور از جمله انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری بیان کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار, ,وی افزود:مقام معظم رهبری نماز جمعه را قرارگاه معنویت و بصیرت دانستند همانطور که در زمان جنگ قرارگاه داشتیم و از طرف دشمن مورد هجوم بودیم امروز هم دفاع ضروری است چون معنویت و اعتقادات مردم مورد هجوم دشمن واقع شده است.
, وی افزود:مقام معظم رهبری نماز جمعه را قرارگاه معنویت و بصیرت دانستند همانطور که در زمان جنگ قرارگاه داشتیم و از طرف دشمن مورد هجوم بودیم امروز هم دفاع ضروری است چون معنویت و اعتقادات مردم مورد هجوم دشمن واقع شده است.,امام جمعه اصلاندوز همچنین با اشاره به بیانات رهبری در مورد انتخابات آتی مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی گفت:ایشان همچنین انتخابات را مسأله ای بسیار مهم و نعمتی حقیقتاً بزرگ برشمردند و با تأکید بر حضور حداکثری مردم در انتخابات اسفند ماه افزودند: مفهوم عمیق حق الناس، در زمینه های «اجرا، نظارت، حقوق داوطلبان، لیستهای انتخاباتی، صیانت از آرای مردم و پذیرش نتایج انتخابات»، ابعاد مکمل و پرمعنایی دارد و مردم با توجه به طمع ورزی امریکایی ها به این انتخابات، موضوع نفوذ را مورد توجه کامل قرار دهند.
,وی ضمن توصیه اکید به مردم برای انتخاب کاندیدای اصلح در انتخابات گفت: امیدواریم کسانی را به مجلس شورای اسلامی بفرستید که اهل بصیرت، تعهد و تخصص باشند تا مشکلات مردم از جمله بیکاری را حل کنند.
,حجت الاسلام اسدزاده در ادامه با اشاره به اهداف آل سعود در اعدام شیخ نمر گفت:عربستان سه سال است که شیخ نمر را بازداشت کرده بود و هر باری که حرف از اعدام می آمد حساسیت جهان خصوصا ایران و تشییع را می دانست.
,وی با بیان اینکه ریاض می داند که اعدام شیخ نمر یک نزاع هویتی با شیعیان و ایران تلقی خواهد شد و با اطلاع از این امر اقدام به اعدام او کرد خاظرنشان کرد:جهان اسلام چه شیعه و چه سنی، نمایش خشونت آمیز رژیم سعودی را در به شهادت رساندن شیخ نمر نمی پذیرد و افکار عمومی حق طلب در جهان متوجه این اقدام شنیع و نفرت انگیز وهابیون حاکم بر سعودی است.
,حجتالاسلام اسدزاده با محکوم کردن اقدام وقیحانه آل سعود در شهادت آیتالله شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان اظهار کرد: شهادت شیخ نمر که عالمی مکتبی است دنیا را تحت تأثیر قرار داده و امتهای مسلمان در اعلام انزجار از جنایت آل سعود در کشورهای مختلف تظاهرات کردند.
, حجتالاسلام اسدزاده با محکوم کردن اقدام وقیحانه آل سعود در شهادت آیتالله شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان اظهار کرد: شهادت شیخ نمر که عالمی مکتبی است دنیا را تحت تأثیر قرار داده و امتهای مسلمان در اعلام انزجار از جنایت آل سعود در کشورهای مختلف تظاهرات کردند.,امام جمعه اصلاندوز در پایان افزود:نمازگزاران اصلاندوز بعد از اقامه نماز جمعه این شهر در محکومیت عمل شنیع رژیم آل سعود در به شهادت رساندن شیخ باقر نمر راهپیمایی خواهند کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه