مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر:
مردم و مسئولین در برابر پروژه نفوذ دشمن هوشیار باشند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به لزوم هوشیاری مردم و مسئولین در برابر پروژه نفوذ دشمن گفت: فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی که همگان را در مقابل نفوذ بیگانگان فرا می خوانند باید به عنوان سرمشق و چراغ هدایتی برای همگان باشد زیرا با کوچکترین غفلت ما با دست خود مسیر ورود دشمن را به نظام اسلامی رقم می زنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منبری ها، حجت الاسلام عبدالرضا سروستانی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر اظهار داشت: یکی از مسائل بسیار مهمی که امروزه در جامعه حایز اهمیت است و در توصیه های مقام معظم رهبری به ان سفارش و یاداور شده، مسئله نفوذ دشمن در جامعه اسلامی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منبری ها,مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر تصریح کرد: نباید فراموش کنیم که دشمن، دشمن است خواه در مقابل ما کرنش کند یا لبخند بزند، بنابراین در مواجهه با خشم دشمن باید خشمگین باشیم و با قاطعیت در مقابل انها بایستیم.
,حجتالاسلام سروستانی ادامه داد: ما باید از قدرت دشمن نهراسیم و این همان شیوه ای است که ملت ما با استفاده از آن در ۸ سال دفاع مقدس دشمنان را به عقب رانده و انها را از اقدام خود پشیمان کرد.
,وی تصریح کرد: ملت ما درسی به دشمنان داد که در تاریخ ثبت خواهد شد و دشمنان جرات تکرار ان را ندارند کما اینکه دشمن اگر زمینه را فراهم می دید به مسیر خود ادامه می داد.
,حجت الاسلام سروستانی افزود: دشمن وقتی که از راه تهاجم نظامی نتوانست به اهداف خود برسد، تغییر موضع می دهد و تاکتیک های جدیدی اتخاذ می کند که این اقدام خطرناک دشمن بیش از هر زمان دیگری نیازمند هوشیاری مردم و مسئولان در مقابل حربه های جدید دشمن است.
,وی ادامه داد: دشمن در تاکتیک جدید خود از زدن لبخند و ایجاد تعامل برای پیدا کردن جاپای مناسب در نظام اسلامی بهره می گیرد و نباید فراموش کنیم که این اقدامات، تاکتیک های فریبکارانه و مکارانه ای هستند که دشمن تحت عنوان تعامل و ارتباط با جهان از آن به نفع خویش بهره برداری می کند.
,مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به شرایط فعلی یا پسابرجام تاکید کرد: ضمن تشکر از تدابیر و هوشیاری خدمتگزاران نظام در قوه مجریه باید کاملا هشیار و مراقب این شگرد دشمن باشند تا از این حربه های جدید دشمن به نظام اسلامی اسیبی وارد نشود.
,حجت الاسلام سروستانی با اشاره به لزوم هوشیاری مردم و مسئولین در برابر پروژه نفوذ دشمن افزود: فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی که همگان را در مقابل نفوذ بیگانگان فرا می خوانند باید به عنوان سرمشق و چراغ هدایتی برای همگان باشد زیرا با کوچکترین غفلت ما با دست خود مسیر ورود دشمن را به نظام اسلامی رقم می زنیم.
,وی تاکید کرد: باید مطمئن باشیم دشمنان در هیچ شرایطی با ما دوست نخواهند شد، چون مبانی فکری و اعتقادی ما در تضاد هستند؛ بنابراین می توان با طمانینه و حفظ استقلال و پایبندی به قوانین و مقررات دینی هوشیارانه در مقابل انها بایستیم.
,مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به عدم پایبندی دشمنان به اخلاق اضافه کرد: انها صرفا به دنبال تامین منافع استکباری خود هستند و اگر منافعشان اقتضا کند معاهدات بین المللی را با یک چرخش ۱۸۰ درجه ای زیر پا می گذارند و در آن صورت پشیمانی برای ما سودی نخواهد داشت.
,حجت الاسلام سروستانی تصریح کرد: در پروژه نفوذ دشمن تلاش میکند با یک خط کشی درون نظام، شکاف و تفرقه ای بین اقشار مختلف جامعه ایجاد کند و به اهداف شوم خودش برسد./ انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه