معاون کل کتابخانه های خراسان رضوی:
تخصیص اعتبار 250 میلیون ریالی به تجهیز کتابخانه رشتخوار
معاون کل کتابخانه های خراسان رضوی از تخصیص اعتبار 250 میلیون ریالی به تجهیز هرچه سریع تر کتابخانه شهید فهمیده شهر جنگل رشتخوار خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، حسین اکبری معاون کل کتابخانه های خراسان رضوی از تخصیص اعتبار 250 میلیون ریالی به تجهیز هرچه سریع تر این کتابخانه اشاره نمود وعنوان داشت: با توجه به کمبود اعتبارات در سال جاری و تخصیص این میزان اعتبار تنها بخشی از مشکلات سخت افزاری این کتابخانه حل خواهد شد که این امر توجه ویژه مسئولین و خیرین این شهر را می طلبد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با تاکید به تکمیل هر چه سریع تر کتابخانه شهر جنگل، افزود: با توجه به بافت فرهنگی و علاقه مردم این شهر به امر کتاب و کتاب خوانی هر چه سریع تر باید تکمیل این پروژه به پایان برسد.
,وی در ادامه افزود: به محض تکمیل این پروژه و به دلیل قدیمی بودن کتابهای این کتابخانه در جهت تجهیز و افزودن کتابهای جدید به این کتابخانه اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
,وی همچنین از راه اندازی و تکمیل بخش کتاب کودک و نوجوان در این کتابخانه خبر داد.
,وی با اشاره به اینکه در زمینه کتاب و کتاب خوانی کشور متمدنی هستیم اظهار داشت: کشور ما در زمینه کتاب و کتاب خوانی نباید تضعیف شود و باید این یک دقدقه باشد با فرهنگ کردن این امر در حوزه کتاب و کتاب خوانی همکاری کنیم تا جامعه ای کتاب خوان داشته باشیم.
,اکبری سرمایه کشور را جوانان دانست و افزود: امروز سرمایه جمهوری اسلامی ایران جوانان هستند که باید این قشر اینده ساز در جامعه تشویق شوند و با برنامه ریزی جوانان علاقمند به مطالعه و کتاب خوان تربیت کنیم، چرا که این نیاز روز جامعه خواهد بود.
,وی به کتابخانه شهر جنگل اشاره نمود و تصریح کرد: کتاب خانه شهید فهمیده شهر( جنگل) رشتخوار سال گذشته به دلیل فرسوده بودن و تعمیر وتجهیز مجدد این کتابخانه برای مدتی به جای دیگر منتقل شد که متاسفانه این پروژه به دلیل کمبود اعتبار کمی با تاخیر مواجه شد. که امیدواریم هر چه سریع تر شاهد بهره برداری این کتابخانه باشیم.
,
انتهای پیام/رض
,
]
ارسال دیدگاه