انتقام وبلاگی در ایرانشهر/ ناشر اکاذیب دستگیر شد

انتقام وبلاگی در ایرانشهر/ ناشر اکاذیب دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر گفت: فردی با هدف انتقام با ایجاد وبلاگ؛ اقدام به انتشار اخبار کذب بر علیه یکی از مراکز آموزشی شهرستان را کرده بود که خیلی زود در دام قانون گرفتار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ دوستعلی جلیلیان با اعلام این خبر افزود: در روزهای اخیر شکایتی مبنی بر انتشار اخبار کذب بر علیه یکی از مراکز آموزشی شهرستان در یک وبلاگ محلی تنظیم شد که این پرونده جهت بررسی در دستور کار مأموران پلیس فتای ایرانشهر قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پهره؛, پهره؛,  دوستعلی جلیلیان با اعلام این خبر افزود: در روزهای اخیر شکایتی مبنی بر انتشار اخبار کذب بر علیه یکی از مراکز آموزشی شهرستان در یک وبلاگ محلی تنظیم شد که این پرونده جهت بررسی در دستور کار مأموران پلیس فتای ایرانشهر قرار گرفت.,

وی گفت: طی بررسی های صورت گرفته از سوی کارشناسان مبارزه با جرایم سایبری؛ مدیریت وبلاگ که با هدف تشویش اذهان عمومی اقدام به انتشار مطالب کذب بر علیه مسئولین یکی از مراکز آموزشی شهرستان کرده بود را شناسایی و به پلیس فتای شهرستان احضار کرد.

,

جلیلیان ادامه داد: فرد خاطی با مشاهده شواهد و قراین و مستندات محکم کارآگاهان پلیس فتا به بزه انتسابی خود اعتراف و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی گردید.

,

فرمانده انتظامی ایرانشهر تصریح کرد:  پلیس فتا بارصد دقیق هرگونه موارد غیرقانونی در فضای مجازی ،اجازه هیچ گونه قانون شکنی  را به متخلفان نخواهد داد.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه