اقدام وحشیانه آل سعود، ادامه راه بنی امیه و آل مروان است
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ملکشاهی گفت: اقدام وحشیانه آل سعود، ادامه راه بنی امیه و آل مروان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جت الاسلام "محسن تیموری" مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ملکشاهی در گفتگو با ملکشاهی خبر گفت: اقدام وحشیانه آل سعود در به شهادت رساندن عالم مجاهد شهید آیت الله شیخ باقر النمر، ادامه راه بنی امیه و آل مروان می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملکشاهی خبر,وی اظهارکرد: شهادت این عالم مجاهد فریاد مظلومیت شیعیان عربستان را به تمام جهان رساند و باردیگر بر همه ثابت کرد که این اقدامات آل سعود با چراغ سبز اربابان آمریکایی و صهیونیستی آنان بوده و هست.
,تیموری افزود: وعده خداوند است که خون مظلوم اثر می کند و ما به این وعده الهی یقین داریم و دیده ایم که خون شهید مظلوم آیت الله صدر و خواهرش بنت الهدی چگونه رژیم بعث و صدام را از صحنه روزگار محو کرد و انشاءالله به زودی باخون این شهید مظلوم، پایه های سست رژیم آل سعود فرو خواهد ریخت.
,دستگاه دیپلماسی دولت تدبیر وامید متاسفانه در این مورد و موارد مشابه من جمله نیجریه نهایت سستی وضعف را نشان داد، مردم ما انتظار دارند دستگاه دیپلماسی آن طور که در شان نظان جمهوری اسلامی ایران است موضع گیری می کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه