رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی :

همکار قدیمی عامل برداشت غیر مجاز از حساب بانکی

همکار قدیمی عامل برداشت غیر مجاز از حساب بانکی
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: شخصی که با سوء استفاده از اعتماد همکار قدیمی خود اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب بانکی وی می کرد توسط کارشناسان پلیس فتا استان شناسایی و دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرگرد "مصطفی نوروزی" رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب، گفت:در پی شکایت یکی از شهروندان اراکی مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب بانکی اش موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان مرکزی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب, دیارآفتاب, دیارآفتاب,

, ,

 نوروزی اظهار کرد: در تحقیقات ابتدایی پلیس متهم اذعان کرد طی بررسی حساب بانکی خود متوجه برداشت غیر مجاز مبالغی شده و تقاضای رسیدگی دارم.

,


وی ادامه داد: در این راستا و پس از انجام تحقیقات فنی کارشناسان پلیس فتا مشخص شد که وجوه برداشتی صرف خرید شارژ تلفن همراه شده است.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: در ادامه روند پیگیری متهم شناسایی و مشخص شد که از همکاران سابق شاکی می باشد و با به دست آوردن اطلاعات حساب شاکی اقدام به این عمل مجرمانه کرده است ،در نهایت متهم به همراه پرونده و مستندات به مقام قضایی معرفی شد.

,
,
,


نوروزی از شهروندان خواست کارت بانکی خود را در اختیار افراد دیگر قرار ندهند و از انتخاب رمزهای ساده که به راحتی از سوی دیگران قابل حدس زدن است اجتناب نمایند و در صورت مفقودی کارت فوراً نسبت به ابطال آن اقدام کنند.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه