فرماندار خبر داد؛

باران و آماده باش 100 درصدی در لامرد

باران و آماده باش 100 درصدی در لامرد
رئیس ستاد مدیریت بحران و رئیس اداره راه و شهرسازی به همراه بینوا سرپرست جمعیت هلال احمر لامرد از آماده باش اکیپ های امدادی برای خدمات رسانی احتمالی در باران خبر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، با توجه به پیش بینی های صورت گرفته و پس از آغاز بارندگی، عبدالرضا منصوری فرماندار لامرد در گفتگو با لامرود در خصوص آماده باش نیروها و اکیپ های امدادی مختلف گفت: با توجه به پیش بینی های سازمان هواشناسی و اطلاعیه مدیریت بحران استان فارس مبنی بر احتمال بارش سیل آسا در جنوب استان فارس در روز یکشنبه، آماده باش اعضای ستاد مدیریت بحران به آن ها ابلاغ شد و آن ها نیز از آمادگی کامل برخوردار هستند که در صورت نیاز و با بروز حوادثی از جمله سیل، طغیان رودخانه ها و آبگرفتگی معابر و منازل، اعضای ستاد مدیریت بحران از جمله راه و شهرسازی و جمعیت هلال احمر خدمات را به مردم ارائه نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, لامرود,

باران و آماده باش صد در صدی در لامرد
علیرضا راستیار در گفتگو با لامرود ابراز داشت: روزانه با هر وضعیت آب و هوایی، کشیک در اداره مستقر است و همچنین دو اکیپ امدادی 10 نفره، یکی در روستای دهنو که بخش های علامرودشت و چاه ورز و یکی نیز در روستای رکن آباد مستقر است که بخش های مرکزی و اشکنان را پشتیبانی می کنند و برای خدمات رسانی همیشه بصورت آماده باش هستند.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان لامرد اضافه کرد: همچنین دو گشت راهداری نیز در روزهای بارانی در این دو محدوده مشغول به فعالیت هستند.

وی اضافه کرد: براساس گزارش های مردمی و همچنین گشت راهداری، اکیپ های امدادی ما خدمات مختلفی از جمله راهگشایی، ایمن سازی، آبگرفتگی معابر را در هر نقطه از شهرستان و در هر زمان و ساعتی انجام می دهند.

محسن بینوا سرپرست جمعیت هلال احمر نیز در گفتگویی تلفنی از آماده باش نیروی های امدادی این جمعیت گفت و اظهار کرد: از روز پنج شنبه با توجه به اعلام بارندگی و پیش بینی هواشناسی و ابلاغ فرمانداری در خصوص آماده باش، تمامی پرسنل آماده امدادرسانی هستند.
,
,
باران و آماده باش صد در صدی در لامرد
, باران و آماده باش صد در صدی در لامرد,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه