رد رشوه ده میلیون ریالی مامور وظیفه شناس دلیجانی

رد رشوه ده میلیون ریالی مامور وظیفه شناس دلیجانی
رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: یک مامور وظیفه شناس در شهرستان دلیجان رشوه ده میلیون ریالی را رد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ " مجید مهران فر" رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار پیام دلیجان گفت: یک مامور وظیفه شناس در شهرستان دلیجان رشوه ده میلیون ریالی را رد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان ,


مهران فر اظهار کرد: این اتفاق در راستای اجرای طرح جمع آوری اتباع بیگانه در سطح شهرستان دلیجان اتفاق افتاد.

وی افزود: در این خصوص یکی از اتباع حین دستگیری با پیشنهاد مبلغ ده میلیون ریال برای رهایی از اعمال قانون به ستوان یکم "امیر صفایی" پیشنهاد داد.

رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد:  این مامور وظیفه شناس ضمن رد رشوه پیشنهادی این تبعه افغان ،موضوع را صورتجلسه کرده و به یگان انتظامی شهرستان دلیجان تحویل داد و متهم نیز پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه