مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد خبر داد:
نام دو معلم خلیل آبادی در بین برگزیدگان مسابقه بین المللی ایده های برتر
مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد از انتخاب ایده های دو معلم خلیل آبادی در بین ایده های قابل اصلاح مسابقه بین المللی ایده های برتر در بازی های حرکتی خلاقانه در منزل خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن صداقتی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خلیل آباد در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی، با اعلام این خبر افزود: اولین مسابقه بین المللی پژوهشگران تربیت بدنی و علوم ورزشی با موضوع "مسابقه ایده های برتر در بازی های حرکتی خلاقانه در منزل" در 15 دیماه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی با بیان اینکه چند تن از معلمان خلیل آبادی در این مسابقه شرکت داشته اند، خاطر نشان کرد: به این مسابقات 350 ایده از سراسر کشور و چند کشور خارجی ارسال شده بود که پس از ارزیابی توسط کمیته داوران 12 ایده برتر معرفی شد.
,صداقتی همچنین گفت: علاوه بر 12 ایده برتر، ایده هایی انتخاب شد که به شرط انجام اصلاحات درخواستی کمیته داوران در کتابچه منتشر خواهد شد و ایده جعفر صداقتی با عنوان"بازی مسیر پرواز" و ایده هادی صادقی با عنوان"پرتاب توپ به حلقه/ پرتاب توپ پلاستیکی به داخل دروازه یا خانه" در بین این ایده ها جای گرفته است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه