با اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی صورت گرفت؛

دستگیری 23 سارق و خرده‌فروش در چناران

دستگیری 23 سارق و خرده‌فروش در چناران
پلیس شهرستان چناران از اجرای طرح ارتقاء امنیت و شناسایی و دستگیری 23 سارق و خرده‌فروش مواد افیونی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای چناران، سرهنگ قربان صنعتی، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان چناران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رده‌های عملیاتی این فرماندهی، طرح ارتقای امنیت اجتماعی با محوریت مبارزه با سارقان خیابانی و خرده‌فروشان مواد افیونی را با هدف احساس امنیت مردم، تامین آسایش و آرامش آنان و مبارزه با مجرمان وهنجارشکنان به مدت 48 ساعت با استفاده حداکثری از امکانات انتظامی شهرستان به اجرا گذاشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران,

صنعتی افزود: در اجرای این طرح که با همکاری کلیه واحدهای عملیاتی این فرماندهی برگزار شد، 12 سارق خیابانی دستگیر و 20 فقره انواع سرقت که عمده آن سرقت قطعات خودرو بوده کشف شد.

,

وی تصریح کرد: در این طرح همچنین 11 خُرده‌ فروش مواد مخدر و هشت نفر از اراذل و اوباش دستگیر و مقادیری مواد مخدر و یک دستگاه خودرو که برای توزیع مواد از آن استفاده می‌شد، کشف شد.

,

صنعتی با تأکید بر ضرورت مشارکت مردمی در امنیت پایدار خاطرنشان کرد: اجزای طرح‌های انتظامی در شهرستان چناران تشدید خواهد شد و برخورد با خرده‌فروشان مواد مخدر و محلات و برقراری نظم و امنیت در دستور کار پلیس قرار دارد.

,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه