تجلیل از داور هرمزگانی در حاشیه بازی شهرداری بندرعباس+تصویر
باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس در حاشیه بازی این تیم و کارون اهواز از داور محبوب هرمزگانی تقدیر کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ورزش5 باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس در اقدامی از علیرضا کناری داور با ارزش هرمزگانی که غریبانه از این میادین به دلایل مشکلات بوجود آمده و بخاطر عدم حمایت از این قشر خداحافظی کرد طی مراسمی در بین نیمه بازی دو تیم شهرداری بندرعباس و کارون اهواز تقدیرشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش5 ,علیرضا کناری از سال ۸۱ وارد عرصه داوری شد و از سال ۸۸ به صورت حرفه ای کار خود را آغاز کرد ولی در دی ماه امسال به دلایل عدم حمایت مسئولین از این قشر و نشان دادن اعتراض خود از این عرصه وداع غریبانه ای داشت.
,در این مراسم مدیرعامل بانک مهراستان هرمزگان ، محمدرحیمی مدیر تیم های فوتبال شهرداری بندرعباس ، حمیدرضا سایبانی مدیر تیم های پایه شهرداری بندرعباس ، اسحاق بازیار ریاست کمیته داوران استان هرمزگان، وفایی نایب رئیس هیات فوتبال استان هرمزگان ، محمودرییسی دبیر هیات فوتبال شهرستان بندرعباس و سهراب ساعی داوربازنشسته استان هرمزگان حضورداشتند.
,علیرضا کناری پس از این مراسم رسماً از دنیای حرفه ای داوری خداحافظی کرد ولی تنها سؤالی که می توان پرسید دلیل عدم حضور مسئولین رده بالای ورزش استان در این مراسم چه بوده است و آیا این مسئولین برای نگه داشتن و جلوگیری از خداحافظی داور خوب و محبوب استان اقدامی انجام داده اند؟
,گزیده ای از حواشی مراسم تقدیر از علیرضا کناری داور خوب و باارزش استان هرمزگان:
,

,

,

,

,

, ,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه