فرمانده انتظامی شهرستان کردکوی خبرداد:

دستگیری تیم ۵ نفره حفاری اشیای عتیقه در روستای بالاجاده

دستگیری تیم ۵ نفره حفاری اشیای عتیقه در روستای بالاجاده
فرمانده انتظامی شهرستان کردکوی از دستگیری یک تیم حفاری اشیای عتیقه در روستای بالاجاده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا،سرهنگ محمود علی فر فرمانده انتظامی شهرستان کردکوی در گفتگوی تلفنی با خبرنگار ما با اعلام این خبر گفت: بر‌اساس اطلاعات واصله مبنی بر احتمال حفاری در یکی از خانه های متروکه روستای بالاجاده، با انجام اقدامات لازم و با در نظر گرفتن مسائل حفاظتی و مراقبتی‌، مسیرهای تردد حفاران توسط نیروهای محلی و اطلاعاتی زیرپوشش قرار گرفت که خوشبختانه با تلاش و همکاری بی‌وقفه ماموران یگان حفاظت و عوامل انتظامی‌، تمامی اعضای این باند در حین عملیات حفر دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند‌.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,

وی با بیان اینکه این باند 5 نفره طی مدت یک ماه چاهی به عمق 30 متر حفر کردند، افزود: در این عملیات پلیسی، ضربتی تعدادی وسایل پیشرفته حفاری نیز کشف شد.

,

علی فر در ادامه با بیان اینکه، حفاری با هر وسیله‌ای، به قصد به دست آوردن اشیای عتیقه و آثار تاریخی مطلقاً ممنوع و جرم محسوب  می‌شود‌، اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی ماموران، از هر‌گونه اقدام مجرمانه در این زمینه جلوگیری به عمل می آید.

,

فرمانده انتظامی شهرستان کردکوی در خاتمه از مردم شهرستان کردکوی درخواست کرد، در صورت مشاهده چنین جرائمی، یگان حفاظت میراث فرهنگی‌، صنایع دستی و گردشگری را در جریان قرار دهند، تا با افراد متخلف و همچنین افرادی که اقدام به حمل و نقل‌، خرید و فروش و استفاده از ابزارهای حفاری و دستگاه فلزیاب کرده، به طور قاطع برخورد شود.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه