مزار شهدای گمنام در شهرستان ملکشاهی ، گمنام مانده است
مزار مطهر شهدای گمنام شهرستان ملکشاهی در غربت بی توجهی مسئولین، گمنام مانده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ملکشاهی خبر، مزار شهدای گمنام میتواند در هر منطقهای بهترین فرصتهای معنوی را برای آن مکان فراهم سازد و به فرموده مقام معظم رهبری پیکر مطهر و معظم شهیدان هر جا آرام گیرد یاد مبارک و آرامبخش خود را در فضا میپراکند و صفا و معنویت میآفریند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملکشاهی خبر,مزار مطهر دو شهید گمنام شهرستان ملکشاهی، فاقد یادمان است و مکان مورد نظر امکانات لازم زیربنایی در شان و مقام شهدا برای بازدید کنندگان ندارد.
,ساخت یادمان نه این که احتیاج شهیدان باشد چرا که آن ها سال ها زیر خاک های گرم جبهه آرمیده بودند، اما ساخت بنا برای کسانی که با خون خود بنای انقلاب را ثابت و مستحکم کرده اند کار کوچکی است و البته وظیفه ماست و وظیفه همه است که مراقب باشند غربت این شهیدان تکرار نشود.
,لازم است در اسرع وقت نسبت به احداث یادمانی در شان و منزلت این دو شهید گمنام ساخته شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه