رئیس ارشاد زرندیه:

موسیقی زبان آرزوها، انتظار ها و عواطف بشری است

موسیقی زبان آرزوها، انتظار ها و عواطف بشری است
موسیقی زبان آرزوها، انتظار ها و عواطف بشری است و هر قوم و ملتی بر حسب ویژگی های عاطفی و فرهنگی خود، موسیقی خاصی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرخبر، احمد جوانمرد رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زرندیه در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی انجمن موسیقی که در سالن جلسات مجتمع فرهنگی هنری این شهرستان برگزار شد، گفت: موسیقی زبان آرزوها، انتظار ها و عواطف بشری است و هر قوم و ملتی بر حسب ویژگی های عاطفی و فرهنگی خود، موسیقی خاصی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرخبر,

 

,

جوانمرد با اشاره به گستردگی هنر موسیقی اظهار کرد: موسیقی شکلی از هنر است که در همه فرهنگ ها وجود دارد. موسیقی حتی برای تحریک احساسات نقش کاربردی دارد و احساسات مذهبی را تحریک می کند.

,

 

,

وی افزود: موسیقی یک ابزار بسیار تاثیرگذار در فرهنگی است که می تواند احساس، عاطفه و ادراک انسان را بدون نیاز به تکلم و زبان منتقل کند.

,

 

,

رئیس ارشاد زرندیه با اشاره به وجود موسیقی در تمام فرهنگ ها، تصریح کرد: ریتم و ملودی، به عنوان دو رکن اساسی موسیقی، در سرشت انسان وجود داشته است.

,

 

,

جوانمرد گفت: به نظر می رسد همانگونه که طراحی و نقاشی نوعا به انسان تعلق دارد، آفرینش موسیقی نیز یکی از فعالیت های بشر است و کشف فلوت های ساخته شده از استخوان در غارها نشانه می دهد این هنر از قدمت زیادی برخوردار است.

,

 

,

جوانمرد خاطرنشان کرد: راه اندازی انجمن موسیقی شهرستان، تشکیل گروه‌های موسیقی سنتی و محلی، شناسایی هنرمندان موسیقی و تشکیل بانک اطلاعاتی هنرمندان موسیقی، اجرای کنسرت و... از برنامه های این اداره در راستای پیشرفت فرهنگ موسیقی در زرندیه است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه