نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری:

سلامت درون مجموعه ای نیروی انتظامی، ضامن امنیت است

سلامت درون مجموعه ای نیروی انتظامی، ضامن امنیت است
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: فعالیت‌ها و اقدامات نیروی انتظامی در جامعه نیاز به سلامت تمام‌عیار درون مجموعه ای دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از مشکات برین، امروز صبح حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با حجت‌الاسلام ابوتراب بهرامی، رییس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در شهرکرد دیدار کرد.

وی در حاشیه این دیدار در گفتگو با خبرنگار مشکات برین ضمن تقدیر از تلاش وخدمت رسانی نیروی انتظامی در سالم سازی جامعه اظهار کرد: نیروی انتظامی جزو آن مجموعه های موفقی است که تحرک و پویایی در آن نمود دارد و مدام و مستمر خودشان را رصد می کنند.

حجت‌الاسلام‌ نکونام افزود: تحرک و پویایی را یک فاکتور مثبت برای هر مجموعه است و هر دستگاهی که تحرک و پویایی در آن مشاهده شود طبعا آن مجموعه را می توان یک مجموعه موفق نامید.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: نیروی انتظامی در ابعاد مختلف تأمین امنیت و ارتقاء توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها نباید به هیچ حدی قانع باشد بلکه باید روز‌به روز بر تحرک و پویایی خود بیفزاید.

امام جمعه شهرکرد بیان کرد: تلاش نیروی انتظامی درسالم سازی درون مجموعه ای و بالا بردن کیفیت کارها و خدمات صورت می گیرد که همین تحرک و پویایی موجب شده است که مردم با یک نگاه امیدوارانه به این مجموعه نگاه کنند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه همه نگاه عموم جامعه در جهت مسائل امنیتی و ایجاد و استقرار امنیت در کشوراست، ادامه داد:  پیش از آن که مردم از دستگاه های قضایی، اطلاعاتی و شورای تأمین که به عنوان تصمیم گیرنده گان نهایی در همه ی أمور هستند، انتظار داشته باشند از نیروی انتظامی انتظار می رود زیرا نیروی انتظامی در صحنه و جلوی چشم همگان است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نکونام گفت: مردم هرگونه نارسایی در جامعه مشاهده می‌کنند قبل از هر چیز به نیروی انتظامی سوءظن و یا حسن ظن پیدا می‌کنند.
وی ادامه داد: بر همین اساس انتظار است که این مجموعه مدام و مستمر بر تحرک، پویایی و مراقبت‌های  درون مجموعه‌ای و بر توانمندی‌های  خود بیفزاید و به ظرفیت‌ها و داشته‌های خود قانع نشود.

نماینده ولی‌فقیه در استان با تاکید برسلامت تمام‌عیار درون مجموعه نیروی انتظامی افزود: فعالیت‌ها و اقدامات نیروی انتظامی در جامعه نیاز به سلامت تمام‌عیار درون مجموعه ای دارد.

وی ادامه داد: ظهور و بروز اقدامات در بیرون از جامعه نیاز به ایمان، اخلاق، تعهد، نظارت تمام‌عیار و سلامت به معنای واقعی کلمه در درون مجموعه دارد.

امام جمعه شهرکرد بیان کرد: در نیروی انتظامی مسئولیت و حجم کاربسیار گسترده است.

وی افزود: مبارزه با کالای قاچاق تا مسئله مبارزه با مواد مخدر و مشروبات الکی و تأمین امنیت عمومی و هوشیاری و تلاش گسترده برای مقابله با نقشه‌های مختلف دشمن بخشی از وظایف و کارهایی است که  نیروی انتظامی باید انجام بدهد و این‌ها کارها بسیار سخت و دشوار است.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به رسالت‌ها و وظایف مهم مجموعه عقیدتی و سیاسی نیروی انتظامی گفت: بالا بردن ظرفیت‌های معرفتی، اخلاقی، بصیرتی، فکری، سیاسی در همه عرصه  ازجمله مسائل مهمی است که مسئولین عقیدتی و سیاسی نیروی انتظامی باید نسبت به آن نقش‌آفرین باشند.

لازم به ذکر است، در این دیدار حجت‌الاسلام ابوتراب بهرامی از اجرای طرح نهضت روشنگری و حفظ قرآن کریم توسط ده‌ها هزار نفر ازکارکنان و خانواده‌های نیرو های انتظامی خبر داد.

انتهای پیام/530م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکات برین,
,
, مشکات برین ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه