نماینده مردم اصفهان در مجلس:
مقابل نفوذ در هر دو مجلس باید هوشیار باشیم
حجت الاسلام سالک گفت: این رفتاری هم که هاشمی رفسنجانی با طرح شورای رهبری و دیگر مسائل در پیش گرفته در همین خط قرار می گیرد بنابراین نباید به آمریکایی ها اجازه دهیم خللی در مجالس ما ایجاد کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: نفوذ در هر دو مجلس خبرگان و شورای اسلامی ممکن است اتفاق بیفتد و ما باید در برابر آن هوشیار باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,حجت الاسلام احمد سالک کاشانی در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار کرد: سخنان رهبری فصل الخطاب است و ایشان در دیدارهای اخیرشان رهنمودهای بسیار مهمی را ایراد کردند.
,این نماینده اصولگرای مجلس خاطر نشان کرد: انتخابات مهمترین بخش سخنان ایشان بود و توجه دادن به دستگاه های تائید و احراز صلاحیت ها که افراد صالح و متدین وارد مجلس شوند.
,رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دومین مسئله مهم سخنان اخیر معطم له هشدار به مردم برای انتخاب اصلح بود چرا که اگر این امر محقق نشود کشور با چالش هایی مواجه خواهد شد.
,به گفته سالک کاشانی، مسئله مهم دیگر مورد تاکید ایشان موضوع نفوذ بود که در این انتخابات ها با توجه به اهمیت مجلس خبرگان ممکن است در این مجلس نیز رسوخ کند و بنابراین هوشیاری و دقت در این مورد خاص هم ضروری است.
,وی خاطر نشان کرد: مردم باید به بصیرت رای دهند و بدانند ا صلح فردی است که دل در گروی نظام و انقلاب اسلامی دارد و از جمهوری اسلامی به خوبی دفاع می کند.
,حجت الاسلام سالک کاشانی با بیان اینکه آمریکایی ها و جریانات خارجی به دنبال به دست گرفتن کلید قدرت در مجلس آتی هستند اضافه کرد: انها بعد از اینکه موفق شدند سازشکاری با غرب را در پیش می گیرند.
,به اعتقاد این نماینده مجلس نهم، این رفتاری هم که هاشمی رفسنجانی با طرح شورای رهبری و دیگر مسائل در پیش گرفته در همین خط قرار می گیرد بنابراین نباید به آمریکایی ها اجازه دهیم خللی در مجالس ما ایجاد کنند.
,نماینده مردم اصفهان جریانات انقلاب مخملی در برخی کشورها را یاداور شد و افزود: در ایران نیز همین ها با رمز تقلب در سال ۸۸ تلاش کردند انقلاب را براندازند که نتوانستند اما با این وجود خسارت های سنگینی به کشور وارد کردند.
,عضو جامعه روحانیت مبارز یکی دیگر از موضوعات مهم سخنان رهبر انقلاب را قرارگاه های فرهنگی و سیاسی نمازجمعه برشمرد و اگفت: امامان جمعه باید در این سنگر ابعاد متعدد نفوذ و فتنه را تشریح کنند.
,وی طرح تمدن اسلامی را بعنوان افق آینده جامعه اسلامی مطرح کرد و ادامه داد: تلاش فرهیختگان رسانه و تحلیل های مناسب در این خصوص می تواند بسترساز این تمدن عظیم اسلامی باشد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه