پس از گذشت 7 ماه از کلنگ زنی؛
وضعیت احداث مدرسه آسیه روستای روشناوند گناباد پیگیری شد + تصاویر
وضعیت احداث مدرسه آسیه روشناوند و علت عدم شروع عملیات اجرایی احداث آن پس از گذشت 7 ماه از کلنگ زنی پیگیری شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، مراسم کلنگ زنی احداث مدرسه ابتدایی آسیه روستای روشناوند در 17 اردیبهشت ماه 94 با حضور نماینده مردم گناباد و بجستان، فرماندار وقت و خیر مدرسه ساز برگزار شد (جزئیات) اما پس از گذشت 7 ماه عملیات اجرایی آن آغاز نشده و سبب نارضایتی اهالی این روستا شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد, جزئیات,در همین راستا سید محمد مهدوی، رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد در گفتگو با خبرنگار ندای گناباد گفت: احداث مدرسه آسیه روشناوند با مشارکت خیرین و اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی انجام می شود و در همین راستا طی جلسه هفته گذشته با رئیس اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی عملیات اجرایی احداث این مدرسه به پیمانکار واگذار شد و به زودی مردم روستای روشناوند شاهد آغاز عملیات اجرایی ساخت این مدرسه خواهند بود.
,وی افزود: این مدرسه ابتدایی دارای 6 کلاس درس و با هزینه بالغ بر 5 میلیارد ریال احداث خواهد شد.
,روستای روشناوند با ۴ هزار نفر جمعیت دارای ۲ مدرسه متوسطه دوره اول، ۲ مدرسه متوسطه دوم و ۲ مدرسه ابتدایی می باشد و در مجموع ۵۵۰ نفر دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.
, .,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه