عضو مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد:

جریان نفوذ به دنبال جو سازی علیه شورای نگهبان است

جریان نفوذ به دنبال جو سازی علیه شورای نگهبان است
عضو خبرگان رهبری بابیان این‌که دشمنان در پی این هستند که با مهره‌ها و مزدوران خود در داخل به مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی نفوذ کنند، گفت: جریان نفوذ به دنبال جو سازی علیه شورای نگهبان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین علی اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، با اشاره به جایگاه مهم شورای نگهبان در جریان انتخابات کشور، اظهار داشت: شورای نگهبان و به‌ویژه فقهای حاضر در جریان تأیید صلاحیت‌ها به احدی باج نخواهند داد و به‌صورت کاملاً شفاف کار خود را انجام می‌دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,

وی افزود: فقهایی چون آیت‌الله جنتی، آیت‌الله مؤمن و ... تجربه بسیار بالایی در طول سال‌های انقلاب دارند و کاملاً نسبت به نقشه‌های دشمنان هوشیار هستند.

,

عضو مجلس خبرگان رهبری بابیان اینکه برخی می‌خواهند شورای نگهبان، قوانین را رعایت نکند و بدون شروط لازم کارها را انجام دهد، گفت: دشمنان در پی این هستند که با مهره‌ها و مزدوران خود در داخل به مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی نفوذ کنند.

,

وی ابراز داشت: بر اساس همین جریان نفوذ، جوسازی‌ها علیه شورای نگهبان در حال انجام است تا شروط و صفات نمایندگان خوب و اصلح کنار گذاشته شود و نفوذی‌های وارد شوند مطئمنا شورای نگهبان اجازه چنین کاری را نه در مجلس خبرگان رهبری بلکه در مجلس شورای اسلامی نیز نخواهد داد.

,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه