رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان:

باید نیازهای علمی، پژوهشی و آموزشی دانشجویان در سطح بالایی تامین شود

باید نیازهای علمی، پژوهشی و آموزشی دانشجویان در سطح بالایی تامین شود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان گفت: باید نیازهای علمی، پژوهشی و آموزشی دانشجویان در سطح بالایی تامین شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد "یدالله ملکی" در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد افزود: باید روز به روز تلاش کرد تا دانشگاه  ارتقا بیشتری یابد و این دانشگاه را در بالاترین موقعیت قرار دهیم و نیازهای علمی، پژوهشی و آموزشی استان را در سطح بالایی تامین نماییم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بازتاب بروجرد,  بازتاب بروجرد,

وی اضافه کرد: باید همه امکانات فراهم شود و رشته های مورد نیاز دانشجویان در دانشگاه ها ایجاد گردد تا دانشجویان به دلیل نبود رشته مجبور نباشند از این شهر به منطقه ای دیگر بروند.
ملکی با اشاره به قانون و اجرای آن در جامعه افزود: باید قبول کنیم که قانون مداری مورد بی مهری قرار گرفته و برخی دوست دارند از مسیرهای غیر قانونی حرکت کنند و نباید اجازه داد که قانون مورد بی مهری قرار بگیرد چرا که قانون ناموس جامعه است.

,
,


به گفته وی فداکاریهای زیادی صورت گرفته و انقلاب اسلامی ایران با تقدیم هزاران شهید به دست آمده و نباید اجازه داد که برخی قانون را اجرا نکنند چرا که اگر قانون اجرا نشود امنیت وجود ندارد و پیشرفتی حاصل نخواهد شد.
ملکی با اشاره به این که اجرای قانون سبب آرامش و دیانت می شود افزود: انسان های متمدن و خداباور به قانون احترام می گذارند و آنچه که مورد بی قانونی و بداخلاقی می شود ، بی قانونی و رعایت نکردن قانون است.
وی بیان کرد: اگر قانون در سرلوحه کارها قرار گیرد مدیریت آسان خواهد بود.

,
,
,
,


رئیس دانشگاه آزاد  اسلامی لرستان با اشاره به صرفه جویی افزود: باید توجه داشت که در کارها اسراف صورت نگیرد .

,
,

به گفته وی همه هزینه ها باید با دقت انجام شود و با توجه به شرایط اقتصادی ، صرفه جویی باید مد نظر همه قرار بگیرد .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه