در چهارمحال و بختیاری

سامان قطب تولید هلو از نبود صنایع تبدیلی رنج می‌برد

سامان قطب تولید هلو از نبود صنایع تبدیلی رنج می‌برد
بخشدار مرکزی شهرستان سامان گفت: در راستای کاهش و فراوری ضایعات هلو در ۱۵ بهمن‌ماه همایش روش‌های کاهش ضایعات هلو برای افزایش آگاهی بهره برداران و باغ‌داران برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید جلالی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار سامان ما اظهار کرد: شهرستان سامان قطب گردشگری و باغ‌داری استان است که در سال‌­های اخیر برداشت هلو با مشکلاتی همراه بوده است.

جلالی‌پور افزود: هر ساله بدلیل عوامل طبیعی مانند وزش بادهای شدید، عدم مبازه به موقع با آفات و امراض، عدم رعایت بهداشت باغ و نبود جاده‌­های دسترسی مناسب، حدود ۳۰% از این محصول از زمان تبدیل گل به میوه تا زمان برداشت، به ضایعات تبدیل می‌شود که وجود صنایع تبدیلی یکی از نیازهای اساسی شهرستان سامان است.

مسئول بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری نیز، با اشاره به وجود هزار مهندس بسیجی در شهرستان سامان افزود: همزمان با دهه فجر دفتر بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی در جهت جذب، سازماندهی و بکارگیری مهندسین و فارغ التحصیلان رشته‌­های کشاورزی و منابع طبیعی در عرصه مشاوره و آموزش بهره‌بردان در شهرستان سامان راه‌اندازی می‌شود.

علیرضا رحیمی خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری با رکورد تولید سالیانه ۳۸ هزار تن هلو، سهم ۱۵% تولید هلوی کشور را دارا است که شهرستان سامان و دهستان شوراب صغیر به عنوان قطب تولید هلوی استان، سهم عمده‌ای از این میزان محصول را به خود اختصاص داده است.

وی عنوان کرد: در کنار ضرورت حمایت، نظارت و مشاوره به کشاورزان، تشکیل تعاونی‌­ها، اتحادیه­‌ها، بازاریابی محصول و پیگیری احداث صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات، فرهنگ‌سازی، معرفی و ارائه الگو جهت فرآوری خانگی این محصول، یکی از اهداف این جلسه بوده است.

رحیمی بیان داشت: چهارمحال و بختیاری با وجود ۴ هزار و ۶۴۴ هکتار باغات هلو، تولید سالانه بیش از ۳۹ هزار تن هلو را دارا است.

وی تصریح کرد: عدم وجود صنایع تبدیلی یکی از عمده مشکلات قطب تولید هلو استان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه