رییس پلیس امنیت عمومی استان:
دو قلیان سرای متخلف در همدان پلمب شد
رییس پلیس امنیت عمومی استان همدان از پلمپ 2 قلیان سرای متخلف و جمع آوری بیش از 68 حقه قلیان از این مراکز خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ سرهنگ "احمد رحیمی" گفت: طرح تشدید اقدامات کنترلی و نظارتی و جلوگیری از عرضه و استعمال مواد دخانی بخصوص قلیان در سفره خانه ها و قهوه خانه های سطح شهر و برخورد با صنوف متخلف در دستور کار پلیس نظارت بر اماکن عمومی استان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,وی افزود: طرح نظارتی و برخورد با این واحدهای صنفی متخلف در سطح شهرستان همدان با شناسایی واحدهایی که علیرغم اخطاریه های اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس نسبت به توزیع قلیان در سفره خانه ها و قهوه خانه ها اقدام می کردند، آغاز شد.
,رحیمی اظهار داشت: در اجرای این طرح ماموران پلیس امنیت عمومی استان طی چند عملیات پلیسی و نظارت بر قلیان سراها تعداد 2 قلیان سرا پلمپ و بیش از 68حقه قلیان نیز جمع آوری کردند.
,وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح کنترل و نظارت بر مراکز عرضه قلیان توسط اداره نظارت بر اماکن عمومی تا پاکسازی کامل ادامه خواهد داشت، به خانواده ها هشدار داد: مراقب فرزندانشان باشند تا قلیان سراها به پاتوق آنها و یا گذرندان اوقات فراغتشان نشوند زیرا در قلیان سراها با دوستان نابابی آشنا می شوند که زمینه انحراف آنها را فراهم می کنند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه