عکس نوشته / این ها می خواستند تهران را بگیرند!!

عکس نوشته / این ها می خواستند تهران را بگیرند!!
آمریکایی ها در بازی های رایانه ای و فیلم های خود علاقه زیادی به حمله نظامی به ایران و تصرف آن از خود نشان می دهند اما این خوش خیالی های آن ها در واقعیت رنگ و بوی دیگری دارد و با پیشرفته ترین ماشین نظامی دنیا نیز نمی توانند به این هدف خود برسند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت فرهنگ نگار،در بازی رایانه ای بتلفیلد 3 با نام عملیات گیوتین یا Operation Guillotine که توسط شرکت آمریکایی الکترونیک آرتز در سال 1390 منتشر شده است، سربازان آمریکایی با آسودگی خاطر! از تپه‌های عباس آباد به سوی تهران سرازیر شده و در نمایی از آن برج میلاد هم دیده می‌شود؛ سازنده به همین مقدار اکتفا نمی کند و پیشروی و درگیری سربازان آمریکایی در خیابان های تهران رخ می دهد.
اما آمریکایی ها این آرزو را تنها در فیلم ها و بازی های رایانه ای خود می توانند داشته باشند چراکه در واقعیت اوضاع متفاوت است و پیشرفته ترین ماشین جنگی دنیا همواره در برابر نیروهای مخلص و جان بر کف نظامی ایران قافیه را می بازد و نمونه ای از این ماجرا را می  توان در آنچه که در خلیج فارس رخ داد ببینیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ نگار,
,

برای دیدن تصویر در سایز اصلی اینجا را کلیک کنید.

,

برای دیدن تصویر در سایز اصلی اینجا را کلیک کنید.

, اینجا , اینجا , اینجا ,
,
, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه