امام جمعه زاویه:

توقیف شناور های آمریکا نشان دهنده اقتدار نظامی ایران است

توقیف شناور های آمریکا نشان دهنده اقتدار نظامی ایران است
امام جمعه زاویه گفت: توقیف شناور های متجاوز آمریکا توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان دهنده اقتدار نظامی ایران در دریا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرخبر، حجت الاسلام حسن باقری امام جمعه شهر زاویه در خطبه های امروز نماز جمعه با اشاره به توقیف دو فروند شناور رزمی آمریکا توسط نیروی دریایی سپاه، گفت: این اقدام نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان دهنده اقتدار نظامی ایران در دریا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرخبر,


باقری اظهار کرد: دولت آمریکا تجاوز شناورهای خود را به آب های ایران غیر عمدی اعلام کرد و با عذرخواهی از ایران، خواستار آزادی نظامیان خود شد.

,
,

 

,

وی افزود: سپاه پاسداران، شواهد موجود را بررسی کرد و پس از آن مشخص شد که این اقدام شناورهای آمریکا غیرعمدی بوده و با توجه به عذر خواهی آمریکایی ها، ۱۰ تفنگ دار این کشور را آزاد شدند.

امام جمعه زاویه در بخش دیگری از سخنان خود به پیروزی های چند ماهه اخیر ارتش سوریه اشاره کرد و گفت: ارتش در کنار مردم توانست ضربات سنگینی به تروریست ها وارد کند.

,
,
,


وی خاطرنشان کرد: با پیشروی ارتش و آزاد سازی مناطق مختلف سوریه از چنگال تروریست‌های تکفیری، نیروهای داعشی به شدت تضعیف شده اند به زودی ملت سوریه به پیروزی نهایی خواهند رسید.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه