عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاسی مجلس مطرح کرد؛
برخی چون می دانند مشکل دارند به شورای نگهبان حمله می کنند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاسی مجلس تاکید کرد:گروه هایی هستند که در زمان های خاص برنامه ریزی می کنند تاشورای نگهبان را متناسب با منافع خودشان مورد هدف قرار دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد بخشایش اردستانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سایت خبری ثامن ضمن انتقاد از هجمه ها به شورای نگهبان در زمان نزدیکی به انتخابات اظهار داشت: در زمان نزدیکی به انتخابات عده ای که احساس می کنند مشکل دارند و به ذات خودشان بصیر هستند و می دانند صلاحیت نامزدی ندارند تصور می کنند برای جبران آن باید فرافکنی کنند، هجمه به شورای نگهبان هم از جمله این فرافکنی ها است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت خبری ثامن,وی گفت: اگر قرار باشد شورای نگهبان قانون اساسی مورد قبول باشد باید همه جا مورد قبول باشد، عده ای وقتی می بینند قانون به ضرر منافع انها است آن را قبول نمی کنند این تفکر نمی تواند صحیح باشد، باید به شورای نگهبان به صورت کلی و قانونی نگاه کنیم و همه آنچه بر اساس قانون به نفع و یا به ضرر ما است را به طور کلی بپذیریم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: شورای نگهبان یک جایگاه قانونی است و نظارت استصوابی دارد ،باید برای رعایت عدالت تابع شورای نگهبان باشیم، شورای نگهبان مباحث را فردی تفسیر نمی کند بلکه بر مبنای قانون تفسیر می کند پس دلیلی برای انتقاد و فشار به شورای نگهبان وجود ندارد.
وی تاکید کرد:گروه هایی هستند که در زمان های خاص برنامه ریزی می کنند تا شورای نگهبان را متناسب با منافع خودشان مورد هدف قرار دهند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این سوال که هدف از این هجمه ها چیست؟ گفت: هجمه ها به شورای نگهبان با هدف رای آوری بیشتر برای تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی و فشار بیشتر به شورای نگهبان است تا افراد بیشتری از انها مورد تایید قرار گیرد.
وی گفت: اگر قرار باشد شورای نگهبان قانون اساسی مورد قبول باشد باید همه جا مورد قبول باشد، عده ای وقتی می بینند قانون به ضرر منافع انها است آن را قبول نمی کنند این تفکر نمی تواند صحیح باشد، باید به شورای نگهبان به صورت کلی و قانونی نگاه کنیم و همه آنچه بر اساس قانون به نفع و یا به ضرر ما است را به طور کلی بپذیریم.
,عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: شورای نگهبان یک جایگاه قانونی است و نظارت استصوابی دارد ،باید برای رعایت عدالت تابع شورای نگهبان باشیم، شورای نگهبان مباحث را فردی تفسیر نمی کند بلکه بر مبنای قانون تفسیر می کند پس دلیلی برای انتقاد و فشار به شورای نگهبان وجود ندارد.
,وی تاکید کرد:گروه هایی هستند که در زمان های خاص برنامه ریزی می کنند تا شورای نگهبان را متناسب با منافع خودشان مورد هدف قرار دهند.
,عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این سوال که هدف از این هجمه ها چیست؟ گفت: هجمه ها به شورای نگهبان با هدف رای آوری بیشتر برای تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی و فشار بیشتر به شورای نگهبان است تا افراد بیشتری از انها مورد تایید قرار گیرد.
,]
ارسال دیدگاه