logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بسته خبری؛

بنویسید حمایت، بخوانید دردسر!/ امروز؛ آغاز جشنواره تئاتر فجر در مشهد/ تخلفات مجازی در بررسی صلاحیت‌ها مؤثر است

بنویسید حمایت، بخوانید دردسر!/ امروز؛ آغاز جشنواره تئاتر فجر در مشهد/ تخلفات مجازی در بررسی صلاحیت‌ها مؤثر است
بسته خبری «صبح توس» از مهم ترین اخبار روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های امروز 26 دی ماه مشهد را بخوانید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بسته خبری «صبح توس» از مهم ترین اخبار روزنامه‌های امروز ۲6 دی ماه مشهد را  در ادامه بخوانید:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

خراسان

, خراسان, خراسان,

بنویسید حمایت، بخوانید دردسر!

,

*خراسان- گزارشی از محدودیت‌های اعطای تسهیلات حمایتی به نخبگان استان

,

اهمیت تولید علم و حمایت از نخبگان و مخترعان کشور، موضوعی است که همه مسئولان بارها بر آن تاکید کرده و استفاده صحیح و مناسب از ظرفیت‌های علمی در راستای توسعه کشور و حرکت انقلابی در مسیر رفع موانع و مشکلات تولید دانش را یک ضرورت دانسته اند.  مهر ماه 1383 بود که تعدادی از نخبگان علمی کشور در دیدار با رهبر انقلاب، اساسنامه بنیاد ملی نخبگان را تشکیل دادند که هدف آن  برنامه‌ریزی وسیاست گذاری برای شناسایی، هدایت، حمایت مادی و معنوی نخبگان، جذب، حفظ و به‌کارگیری وپشتیبانی از آنان در راستای ارتقای تولید علم، فناوری و توسعه علمی و متوازن کشور واحراز جایگاه برتر علمی، فناوری و اقتصادی در منطقه براساس سند چشم انداز کشوردر افق 1404 بود.
هرچند نهادهای حمایتی اقدامات مناسبی را در راستای حمایت از جامعه نخبگانی و شرکت های دانش بنیان برای تولید علم تاثیر گذار بر وضعیت کشور، انجام داده اند، اما هنوز به عملکردی ایده آل که بتواند به تمامی طرح های سازنده و کاربردی در راستای اقتصاد مقاومتی پاسخ به موقع دهد، دست نیافته اند.

,
,

امروز؛ آغاز جشنواره تئاتر فجر در مشهد

,

*خراسان- دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر مشهد از امروز کار خود را آغاز می کند. به گزارش خراسان، امسال شهر مشهد برای دومین سال، میزبان بخش استانی جشنواره بین المللی تئاتر فجر است و تلاش شده است در مدت 4 روز برپایی آن، علاوه بر روی صحنه رفتن 9 نمایش راه یافته به بخش اصلی جشنواره، با اجرای بخش هایی همچون نمایش های بخش جنبی و برپایی کارگاه های آموزشی و جلسات نمایشنامه خوانی، بر رونق جشنواره افزوده شود.

,

شهرآرا

, شهرآرا, شهرآرا,

تخلفات مجازی در بررسی صلاحیت‌ها مؤثر است 

,

*شهرآرا- معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌رضوی گفت: جرائم و تخلفات در فضای مجازی در تایید یا ردصلاحیت‌ها مؤثر است.

,

سید‌امیر مرتضوی ظهر امروز در ششمین جلسه کارگروه پیشگیری و برخورد با جرائم و تخلفات انتخاباتی خراسان‌رضوی با اشاره به اقدامات این کارگروه اظهار کرد: کمیته رصد فضای مجازی در تمام شهرستان‌های استان با محوریت دادستان تشکیل شده و در مشهد نیز این مسئله تحت‌نظارت معاونت اجتماعی فرهنگی دادگستری استان درحال راهبری است.

,

نظام بانکی بدون نظام

,

*شهرآرا-  بانک مرکزی در تازه‌ترین گزارش از روند اقتصاد کشور در شش‌ماهه سال۹۴ کاهش درخور ملاحظه قیمت‌های جهانی نفت خام و تداوم تحریم‌ها را عوامل بازگشت رکود به اقتصاد کشور در سال جاری اعلام کرد.

,

بانک مرکزی در تازه‌ترین شماره نشریه روند مربوط به تابستان٩۴ در بخش «نگاهی به اقتصاد» اعلام کرد: وضعیت نامناسب ترازنامه بانک‌ها و مواردی از قبیل بدهی بالای بخش دولتی به نظام بانکی، تنگناهای ترازنامه‌های بانک‌ها و موسسات اعتباری و همچنین سهم‌ بالای بازار غیرمتشکل پولی و آثار تخریبی آن بر عملکرد بانک‌ها و موسسات اعتباری مجاز موجب‌شده که کارایی نظام بانکی کشور در تامین مالی بخش‌های حقیقی اقتصاد قدری تضعیف شود. با توجه به سهم بالای بازار پول در تامین مالی اقتصاد، اصلاح ساختاری نظام بانکی و رفع مشکلات موجود در ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری اولویت دارد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه