یادداشت/
برجام و نوبت عمروعاص
روز گذشته کنگره آمریکا طرحی را مطرح کرد که دولت آمریکا بایستی برای طی کردن روند لغو تحریم ها، از کنگره مجوز بگیرد، هرچند این تلاش ناکام ماند و طرح به هفته آینده موکول شد، اما نشان از نگاه عمر و عاص گونه عده ای در آمریکا بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس سیاسی تهران نیوز؛ مجتبی نصرآبادی-بعد از انجام تعهدات ایران نوبت به طرف غربی رسیده است که تحریم ها را برداشته و تعهدات خود را در قبال کشورمان انجام دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرویس سیاسی تهران نیوز,روز گذشته کنگره آمریکا طرحی را مطرح کرد که دولت آمریکا بایستی برای طی کردن روند لغو تحریم ها، از کنگره مجوز بگیرد. هرچند این تلاش ناکام ماند و طرح به هفته آینده موکول شد، اما نشان از نگاه عمر و عاص گونه عده ای در آمریکا بود.
,روزنامه ای در تهران با خوشحالی تیتر زده بودکه “اکنون توپ در زمین غرب است”. درست است که ایران توپ را به صورت جوانمردانه به زمین غرب انداخته اما اگر طرف غربی آیین جوانمردی را رعایت نکرد و آن را شوت کرد در دروازه ایران چه ؟ باز هم جای خوشحالی دارد؟
,آمریکا بارها ازاین حرکتهای ناجوانمردانه در حق ایران و دیگر کشورهای جهان کرده است، و با بوق های تبلیغاتی خود بر آن سرپوش گذاشته است. در ماجرای تسلیحات کشتار جمعی و اتمی عراق که بهانه ای برای حمله به آن کشور شد و اتفاقا نقش آژانس انرژی اتمی که این دروغ بزرگ بسیار پررنگ بود، هنوز از یادها نرفته است.
,اصرار رهبر انقلاب بر لغو تحریم ها در روز اجرا از این جهت بود که فضای عمروعاص بازی از طرف غربی گرفته شود اما عده ای بر مرام ابو موسی اصرار داشته اند .
,ضرب شصت سپاه در دستگیری ۱۰ ملوان آمریکایی در آبهای خلیج فارس در این میان تلنگری به طرف غربی بود که در صورت بد عهدی با چنین چالشهایی مواجه خواهد بود.
,چندی پیش یکی از سناتور های آمریکایی گفته بود: اگر ایران از خواسته های ما سرپیچی کند دیگر نه اورانیوم ۲۰ درصد دارد نه آب سنگین اراک نه نوزده هزار سانتریفیوژ که بتواند با آن پای میز مذاگره مانور بدهد و این واقعیت این روز های برجام است .
,افت قیمت نفت، محکومیت در دادگاه کرسنت و قانون محدودیت روادید از جمله فشار های غیر مستقیم غرب به ایران است و شاید این بار عمرو عاص زمان زرنگ تر شده و با نشان دادن چهره ای رحمانی خنجر را به گونه ای فرو می کند که اثبات جرمش سخت باشد .
,به هر حال چیزی که قطعی است، دشمنی غرب با کشوری مستقل و اسلامی که توانمندی هدایت کشورهای اسلامی در منطقه را داشته باشد و برای رسیدن به این هدف از هیچ ابزاری دریغ نخواهدکرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه