نقش رزمندگان ابهری در عملیات کربلای ۵ برجسته بود

نقش رزمندگان ابهری در عملیات کربلای ۵ برجسته بود
فرمانده سپاه انصارالمهدی( عج) استان زنجان گفت: رزمندگان غیور اعزامی از ابهر با تشکیل یک گردان به فرماندهی شهید اباذر فیروزی توانستند نقش برجسته ای را در عملیات کربلای ۵ ایفا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ابهر۲۴ سردار کرمی فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان به مناسبت سالروز عملیات کربلای ۵ در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته ابهر ضمن گرامیداشت سالروز عملیات کربلای ۵ با بیان اینکه بعد از ۱۵ روز از عملیات کربلای ۴ عملیات کربلای ۵ آغاز شد که غیر قابل تصور بود، اظهار کرد: این عملیات با رمز مقدس حضرت فاطمه‌الزهرا (س) آغاز شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابهر۲۴ ,

وی با اشاره به اینکه مرحله دوم این عملیات نبرد جاسم بود که در میان رزمندگان زبانزد است چرا که نبردی بسیار سنگین بود، یادآور شد: در این عملیات رزمندگان گمنام زنجانی در دو لشگر ۳۱ عاشورا و ۸ نجف حضور داشتند.

,

سردار کرمی با بیان اینکه یک تیپ کامل در لشگر ۳۱ عاشورا و یک تیپ کامل در لشگر ۸ نجف به عنوان خط شکن عمل می‌کردند، ابراز داشت: از ۱۰ لشگر عملیاتی سپاه در دو لشگر رزمندگان زنجانی خط شکن بودند.

,

فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید اباذر فیروزی فرمانده گردان ثامن الائمه (ع) ابهر با اشاره به نقش رزمندگان ابهری در عملیات کربلای ۵گفت: رزمندگان غیور اعزامی از ابهر با تشکیل یک گردان به فرماندهی شهید اباذر فیروزی توانستند نقش برجسته ای را در عملیات کربلای ۵ ایفا کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه