سارق اینترنتی فامیل از آب در آمد

سارق اینترنتی فامیل از آب در آمد
رئیس پلیس فتا زاهدان گفت :فردی در زاهدان که رمز عابر بانک خود را برای اقدامات اینترنتی در اختیار یکی از بستگانش گذاشته بود، بعد از مدتی با حساب بانکی خالی روبرو شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرهنگ حسینی پور گفت:فردی با در دست داشتن پرونده قضایی به اداره مبارزه با جرایم سایبری پلیس فتا مراجعه و بیان داشت: چندی پیش عابر بانک خودراجهت اقدامات بانکی در اختیار همسرم قرار دادم و ایشان به بانک مراجعه و طی تماس تلفنی اعلام کرد که موجودی کافی نمی باشد،لذا شخصا به بانک مراجعه و پرینت حسابم را از بانک دریافت و متوجه شدم مبلغ 30 میلیون ریال از حسابم بصورت اینترنتی خارج و صرف خرید شارژ ایرانسل و همراه اول شده است. 

این مقام مسئول انتظامی اذعان کرد:پس از تشکیل پرونده مقدماتی و انجام اقدامات فنی و مهندسی کارآگاهان پلیس فتا، متهم شناسایی و احضار شد. 

رئیس پلیس فتا  استان زاهدان عنوان کرد:متهم در تحقیقات بعمل آمده ضمن اعتراف به بزه ارتکابی اعتراف کرد:شاکی یکی ازبستگانمان است چندی پیش جهت ثبت نام دانشگاه کارت وی را بصورت امانی از وی گرفتم سپس رمز دوم وی را فعال کرده ثبت نام خود را انجام دادم و سپس بعد از مدتی از طریق رمز و مشخصات کارتی که در اختیار داشتم اقدام به خرید شارژ و فروش آنها و همچنین استفاده خودم نمودم که تمامی اظهارات متهم ثبت و نامبرده به همراه پرونده به دادسرا اعزام شد. 

سرهنگ حسینی پور در این خصوص بیان داشت:اطلاعات حساب بانکی به عنوان اسناد محرمانه هر شخصی محسوب می گردد و در صورت احتیاج هر کسی حتی نزدیکان و بستگان می بایست هر اقدامی در نزد خود صاحب حساب صورت گیرد و مانع از دسترسی سایرین به این اطلاعات گردد.

انتهای‌پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه