مدیرکل امورفرهنگی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک معرفی شد؛

نظام آبادی:حوزه فرهنگی اولویت های کاری خود را منویات مقام معظم رهبری قرار دهد

نظام آبادی:حوزه فرهنگی اولویت های کاری خود را منویات مقام معظم رهبری قرار دهد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: حوزه فرهنگی دانشگاه اولویت های کاری خود را بر اساس منویات مقام معظم رهبری قرار دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در آیین معارفه مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: پرداختن به مسائل فرهنگی در محیط دانشگاه و خوابگاه های دانشجویی از اولویت خاصی برخوردار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

IMG_3243
نظام آبادی، تدوین و اجرای دقیق ساعات فرهنگی طبق بخشنامه های سازمان مرکزی در تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی و همچنین اجرای برنامه های متنوع فرهنگی مصوب شورای فرهنگی واحد تاکید کرد.

, IMG_3243, IMG_3243,
,


وی ادامه داد: مطالعه و طراحی برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و هنری متناسب با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، اجرای قوانین و مقررات و برنامه‌های کلان دانشگاه، بازنگری و تطبیق فعالیت‌های موجود با وظایف فرهنگی و هنری مندرج در سند توسعه ششم و برنامه‌ریزی در ابعاد فرهنگی، هنری، شناسایی ظرفیت‌ها و تعامل قوی با دستگاه‌های فرهنگی و مراکز هنری استان بخشی از وظایف و انتظارات از حوزه فرهنگی است.

,
,


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بازنگری در مسابقات و جشنواره‌های فرهنگی و هنری از نظر کیفی و کمی، استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی دانشجویان، استادان و کارکنان برای تولید آثار فاخر در حوزه های مختلف، مدیریت متمرکز و تجمیع فعالیت‌های فرهنگی مرتبط همانند حجاب و عفاف، امر به معروف و نهی از منکر، تهیه و تدوین طرح‌های لازم برای تقویت برنامه‌های فرهنگی دانشجویان در مقاطع مختلف از دیگر وظایف و انتظارات از حوزه فرهنگی است.

شایان ذکر است در پایان احمد فرخی به مدت یکسال به عنوان مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک معرفی شد.

,
,
,
,

IMG_3250

, IMG_3250, IMG_3250,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه