به همت کمیته امداد
جشن ازدواج آسان در شهرستان چرام برگزار شد
به مناسبت ایام الله دهه فجر جشن ازدواج 30 نوعروس تحت حمایت کمیته امداد این شهرستان با عنوان ازدواج آسان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی چرام، در مراسمی با عنوان ازدواج آسان، 30 نوعروس تحت حمایت کمیته امداد شهرستان چرام با حضور جمعی از مسئولین شهرستانی و با همکاری سازمان های مردم نهاد و مجمع خیرین در سالن آموزش و پرورش این شهرستان، آغاز زندگی مشترک خود را جشن گرفتند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی چرام در حاشیه این مراسم اظهار داشت: این حرکت کمیته امداد با رویکرد مهرورزی– عدالت محوری و کمک به تحقق اصل دهم قانون اساسی که ازدواج آسان برای جوانان است، انجام شد.
,
علی حسن مظاهری، افزود : مبلغ 300 میلیون ریال از طرف کمیته امداد به عنوان کمک هزینه ازدواج و تأمین جهیزیه به حساب نوعروسان واریز شد.
وی تصریح کرد: همچنین در این مراسم یکی از خیرین نیکوکار تعداد 5 تخته فرش به 5 نوعروس تحت حمایت اهداء نمود.
این مسئول شهرستان چرام، بیان داشت: اهداء کمک هزینه ازدواج به نوعروسان یکی از مهمترین برنامه های کمیته امداد در راستای حمایت از خانواده های زیر پوشش برای جبران بخشی از هزینه های زندگی آنان و کمک به توانمندسازی مددجویان است.
,
, :, .,
انتهای پیام/س
,
]
ارسال دیدگاه