رد و عدم احراز صلاحیت 7 نامزد در حوزه انتخاباتی بابلسر و فریدونکنار؛
رقابت جوانها با سردار نانواکناری برای رسیدن به کرسی مجلس
با رد صلاحیت 6 نفر و عدم احراز صلاحیت یک نفر در حوزه انتخاباتی بابلسر و فریدونکنار، تعداد نامزدهای این حوزه انتخاباتی به 11 نفر رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، با آنکه اسامی افرادی که رد صلاحیت شدهاند و یا صلاحیت آنها احراز نشده است از سوی استانداری مازندران رسانهای نشده است ولی منابع آگاه از رد صلاحیت 6 نفر و عدم احراز صلاحیت یک نفر در حوزه انتخاباتی بابلسر خبر میدهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,با رد صلاحیت مقداد نجفنژاد، احمد سرخپر، سیدعلیاکبر غلامیان، محمدامین طاهریان، باقر باقریان کاسگری و ابوالقاسم انتظارالمهدی و همچنین عدم احراز صلاحیت محسن نجفی رودباری در حوزه انتخاباتی بابلسر و فریدونکنار، تعداد نامزدهای این حوزه انتخاباتی به 11 نفر رسید.
بر اساس اعلام نزدیکان مقداد نجفنژاد و احمد سرخپر، دلیل ردصلاحیت این دو فرد مطرح، عدم التزام عملی به اسلام و جمهوری اسلامی طبق بند یک ماده 28 قانون انتخابات اعلام شده است.
اسامی تایید صلاحیتشدگان از سوی شورای نظارت استان مازندران در حوزه انتخاباتی بابلسر و فریدونکنار به شرح زیر است:
1. ولیالله نانواکناری
2. اعظم یزدانخواه
3. فاطمه پیروزی
4. فرجالله غلامپور درزی
5. سید ابوذر حسینی
6. عباس احمدینتاج کاسگری
7. سید ابراهیم هاشمورزی
8. رجبعلی علیزاده دوغیکلایی
9. حسین عظیمی
10. حمیدرضا روحاللهی
11. علیاصغر باقرزاده دوغیکلایی
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه