فرماندار سیروان:
137 ویژه برنامه دهه فجر در سیروان برگزار می شود
فرمانداری سیروان گفت: 137 ویژه برنامه دهه فجر در شهرستان سیروان برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیروان نوین، جلسه شورای ادارای شهرستان سیروان با محوریت دهه فجر و یادواره شهدای شهرستان با حضور اعضا در سالن جلسات فرمانداری سیروان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیروان نوین,مراد یگانه، فرماندار سیروان در این جلسه با اشاره به نزدیک شدن به ایام دهه فجر گفت: در آستانه سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی هستیم انقلابی که مردمی ترین انقلاب دنیا است.
,وی اظهار کرد: در انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی ایران علاوه بر پایه های اقتصادی و اجتماعی پایه ها و عامل مذهبی و دینی در آن مشهود است و این امر باعث تمایز این انقلاب با سایر انقلاب ها در جهان می باشد.
,فرماندار سیروان بیان کرد: برای پیروزی و حفظ انقلاب خون های پاک و مطهر بسیاری ریخته شد و الان هم بسیاری از افراد برای حفظ انقلاب جان خود را تقدیم می کنند.
,نماینده عالی دولت در شهرستان سیروان خاطرنشان کرد: انقلاب جمهوری اسلامی ایران بعد گذشت 37 سال نسبت به سال های قبل پویاتر و بالنده تر در حال حرکت و پیشرفت است و امروز ایران اسلامی بعنوان جزیره ثبات در منطقه می باشد و این را مدیون خون شهدا و همچنین رهبری و رهنمودهای مقام معظم رهبری هستیم.
,وی با اشاره به برنامه های دهه فجر افزود: بایستی برنامه های در شان و منزلت این دهه در شهرستان سیروان برگزار شود.
,یگانه با بیان اینکه 10 کمیته ستاد دهه فجر درشهرستان سیروان تشکیل شده است، گفت: 137 ویژه برنامه دهه فجر در شهرستان سیروان برگزار می شود.
,فرماندار سیروان با اشاره به یادواره شهدای شهرستان اظهار کرد: این اولین یادواره 252 شهید سیروان است که در شهرستان برگزار خواهد شد.
,وی برگزار باشکوه این برنامه را در گرو تعامل و همکاری همه دستگاه و نهادها دانست و افزود: کمیته های این یادواره با برنامه ریزی مناسب بایستی زمینه برگزاری باشکوه مراسم را فراهم سازند.
,این مسئول با اشاره به انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که حتی کسی که نظام جمهوری اسلامی ایران را قبول ندارد در انتخابات حضور پیدا کند و این نشان از اهمیت حضور در انتخابات است.
,یگانه اذعان کرد: انتخابات تجلیگاه دموکراسی و تحقق اراده مردم است و مردم به صورت مستقیم و غیر مستقیم در انتخاب مسئولان تاثیر دارند.
,وی با بیان اینکه هدف اصلی ما مشارکت همگانی در انتخابات است، تاکید کرد: همه جناح ها و گروهها بایستی زمینه حضور حداکثری مردم را در انتخابات فراهم سازند.
,فرماندار سیروان گفت: همه مقدمات انتخابات در شهرستان سیروان فراهم شده است و حتی این شهرستان اولین هیئت اجرایی را در کشور تشکیل داده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه