قاچاقچی هروئینها را در هوا پخش کرد؛
تعقیب و گریز و تیراندازی در منطقهی دیهشک طبس
فرمانده انتظامی طبس گفت: یک قاچاقچی سابقهدار حامل مواد مخدر در شهر طبس حین گریختن از مأموران پلیس، مقادیری هروئین را از شیشهی خودرو در هوا پخش کرد تا مواد به دست مأموران نیفتد و پس از اجبار به توقف، بهوسیلهی چاقو به مأموران پلیس حمله کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مهدی جلالیان یزدینژاد در گفتوگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی گلشن اظهار داشت: مأموران این فرماندهی روز گذشته یک قاچاقچی سابقهدار حامل مواد مخدر در شهر طبس را شناسایی کرده و وی را مورد تعقیب قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی گلشن,وی ادامه داد: قاچاقچی بدون توجه به اخطار ایست پلیس، اقدام به فرار به سمت منطقه دیهشک طبس کرد که مأموران برای متوقف کردن وی مجبور به تیراندازی شدند.
,فرمانده انتظامی شهرستان طبس بیان کرد: فرد قاچاقچی که متوجه شد قادر به گریختن از مأموران نیست، در حین فرار مقادیری مواد مخدر از نوع هروئین را از شیشهی خودرو در هوا پخش کرد تا مواد به دست مأموران نیفتد و در نهایت ناچار به توقف شد.
,وی افزود: این قاچاقچی 30 ساله پس از توقف، بهوسیله چاقو به مأموران پلیس حمله کرد که در این جریان، یک مأمور درجهدار نیروی انتظامی از ناحیه دست راست آسیب دید اما قاچاقچی در نهایت دستگیر شد.
,جلالیان یزدینژاد خاطرنشان کرد: مواد مخدری که این قاچاقچی به همراه داشته به دلیل پخش در هوا قابل اندازهگیری نبود و میزان آن مشخص نیست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه