فرمانده انتظامی اسدآباد خبر داد:

کامیون ماک با خلافی 33 میلیونی توقیف شد

کامیون ماک با خلافی 33 میلیونی توقیف شد
فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد از توقیف یک دستگاه خودرو کامیون ماک باخلافی33میلیون و300هزار ریال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ سرهنگ داود علی بخشی اظهار داشت: روز گذشته مأموران انتظامی با بهره گیری از توان و امکانات موجود طرح های پیشگیرانه با هدف ارتقاء احساس امنیت در بین شهروندان اجرا کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

وی با اشاره به نتیجه اجرای طرح های مربوطه گفت: عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی با هدف اجرای قانون، طرح شناسایی و توقیف وسائط نقلیه مزاحم و متخلف و همچنین خودروهایی باتخلف بالای10میلیون ریال را اجرا و ضمن استقرار در مرکز و میادین اصلی شهرو پوشش دادن مناطق حاشیه ای ،  موفق به شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی کامیون ماک با خلافی 33میلیون و300هزار ریال و انتقال آنها به پارکینگ شدند.

,

علی بخشی اظهار کرد: در مجموع تعداد 5دستگاه خودرو دارای خلافی بالای10میلیون ریال شناسایی و به پارکینگ منتقل شدند.

,

وی ضمن تاکید بر این موضوع، که پلیس در اجرای قانون با متخلفان چشم پوشی نخواهدکرد، خواستار توجه رانندگان به ویژه راکبان موتوسیکلت به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی شد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه