logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

پلمپ فروشگاههای زنجیره‌ای با نام آمریکا

پلمپ فروشگاههای زنجیره‌ای با نام آمریکا
نایب رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه خرید کالاهای آمریکایی حد و مرز و دستور العملی مشخص و سختگرانه دارد گفت: در صورتی که فروشگاه زنجیره‌ای با نام آمریکایی در ایران افتتاح شود برای پلمب به اماکن معرفی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصاد آنلاین، جلال الدین محمد شکریه نایب رئیس اتاق اصناف ایران، در خصوص ایجاد فروشگاه‌های زنجیره ای بین المللی آمریکایی در ایران اظهار کرد: فروشگاه های زنجیرهای بین المللی در صورتی می توانند در ایران حضور داشته باشند که ابتدا اقدام به ثبت شرکت در ایران کرده باشند و بعد به وزارت صنعت مراجعه کرده و مجوز بگیرند اما تا این لحظه هیچ کدام از این شرکت ها مجوز های لازم را دریافت نکرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


KFCهای تقلبی در بازار

 وی افزود: مواردی نیز مشاهده است که برخی از واحد های صنفی باوجود اینکه مجوز های لازم را دریافت نکرده و اقدام به ثبت شرکت نکرده اند، با شیطنت اقدام به فعالیت و نصب تابلو می‌کنند. به طوری که فرشگاهی ایرانی وجود دارد که مخفف سه حرف اول آن به صورت "کی اف سی" نوشته می شود به همین منظور نام KFC  را در سر در مغاره  خود می‌گذارند.

نایب رئیس اتاق اصناف ایران ادامه داد: فروشگاهی در این ارتباط، در گیلان تا مرحله پلمب پیش رفت و بعد معلوم شد که این فروشگاه ایرانی بوده و تنها شیطنت کرده است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص ممنوعیت خرید کالاهای مصرفی و دارای نماد آمریکا و ابلاغ مصوبه در این خصوص در دولت، حد و مرز و دستور العملی برای خرید کالاهای این کشور مشخص شده است.

شکریه تصریح کرد: در صورتی که حتی شرکتی در ایران ثبت شده باشد وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوزی برای شرکت های آمریکایی صادر نمی‌کند و شرکت‌هایی که خود را منتسب به شرکت های آمریکایی کرده بودند به اماکن معرفی و پلمب شدند.

وی افزود: این امکان وجود دارد که فردا روزی نیز یک شرکت نام خود را به شکلی ثبت کند که به شرکت آمریکایی مک دونالد شبیه شود.

شکریه اظهار کرد:  بنا بر این هر‌شرکتی که می‌خواهد نماینده شرکتی خارجی در ایران باشد ابتدا باید از شرکت خارجی خود، مجوز لازم را داشته باشد و بعد نام خود را در ایران ثبت کند و در وزارت صنعت حضور خود در ایران را مصوب کرده باشد.

این مقام مسئول در حوزه اصناف گفت:  بحث فروشگاه های آمریکایی حتی فروشگاههای زنجیره ای که بخواهد کالای ایرانی را توزیع کند متفاوت است و باید از دستور العمل و فیلتر سنگین ایران عبور کند.

برخی سایت‌ها مدعی شدند محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور در نامه‌ای به وزیر صنعت از وی خواسته است که زمینه حضور فروشگاه های زنجیره‌ای آمریکایی را در ایران فراهم کند.

,
, KFCهای تقلبی در بازار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه