کشف محموله قاچاق هفت میلیاردی گوشی تلفن همراه در عجب شیر

کشف محموله قاچاق هفت میلیاردی گوشی تلفن همراه در عجب شیر
فرمانده انتظامی شهرستان عجب شیر از کشف محموله قاچاق هفت میلیارد ریالی گوشی تلفن همراه دراین شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ رضا اصلانی فر درگفتگو با خبرنگار فرهنگ عجب شیر اظهار کرد: عوامل یگان امداد عجب شیردر حال گشت‌زنی در یکی از محورهای مواصلاتی عجب شیر به یک دستگاه خودرو پژو پارس مشکوک و آن را با شگردهای پلیسی متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از خودروی توقیفی، ۷۸۵دستگاه گوشی تلفن همراه خارجی با برندهای سونی،سامسونگ، ال جی و … کشف شد.
فرمانده انتظامی عجب شیر ارزش ریالی کالای قاچاق کشف شده را هفت میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این راستا راننده خودرو دستگیر و به همراه اموال مکشوفه برای سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند.
سرهنگ اصلانی فر با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه مبارزه با قاچاق کالا، موفقیت پلیس در این زمینه را مرهون تعامل و مشارکت خوب مردم با پلیس دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه