logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

بخشی از پول بلوک شده به بازسازی تجهیزات بیمارستان‌ها اختصاص یابد

بخشی از پول بلوک شده به بازسازی تجهیزات بیمارستان‌ها اختصاص یابد
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در صورت بازگشت منابع مالی کشور بواسطه برجام، بهتر است این منابع در اقتصاد، اشتغال زایی جوانان و در حوزه سلامت هم کمکی به بازسازی بیمارستان‌ها و تجهیزات مراکز درمانی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر سلیمان عباسی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی تاکیدات مقام معظم رهبری، تلاش دولت، ایستادگی و صبوری مردم، و ایستادگی مجلس را عوامل موفقیت آمیز اجرایی شدن برجام در کشور دانست و گفت: اجرای برجام در عرصه‌های بین المللی یک مبارزه دیپلماسی بین جمهوری اسلامی ایران و ۱+۵ بود که در صورت عدم توافق هم جمهوری اسلامی ایران راه خود را مقتدرانه و با تکیه بر دانش بومی انجام می‌داد؛ انصافاً حاصل اجرای برجام هم ناشی از تلاش بسیاری از مسئولین و دولت و صبوری مردم و به خصوص تاکیدات و توجهات مقام معظم رهبری و ایستادگی مقتدرانه مجلس در مقابل کنگره آمریکا بود.

نماینده مردم گنبد کاووس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حدود ۶ الی ۷ میلیارد دلار از منابع مالی کشور در دست غرب است که دولت اعلام کرد بخشی از این مبلغ مختص دولت و بخشی هم متعلق به بانک مرکزی است که در صورت آمدن منابع بواسطه برجام، بهتر است این منابع در اقتصاد، اشتغال زایی جوانان و در حوزه سلامت هم کمکی به بازسازی بیمارستان‌ها و تجهیزات مراکز درمانی کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، به تاثیر برجام در تسریع نیاز کشور به تجهیزات پزشکی و دارویی و برداشته شدن موانع در این حوزه اشاره کرد و افزود: برجام اثرات مثبت و رو به افزایشی در زمینه‌های علمی، اقتصادی و به خصوص بهداشت و درمان کشور خواهد گذاشت؛ تهیه برخی دارو‌ها و اثرات مثبت آن بر درمان یکی از اثرات مهم در حوزه سلامت، در زمان فعلی یعنی بعد از برجام است؛ به هر حال در بازار بین المللی مواد اولیه برخی دارو‌ها و تجهیزات پزشکی دچار نوسانات و مشکلاتی بواسطه تحریم بود که کم و کاستی‌های زیادی در این زمینه داشتیم که خوشبختانه با اجرایی شدن برجام می‌توانیم با قیمت مناسب‌تر تجهیزات پزشکی و دارویی را به داخل کشور وارد کنیم.

در دوران پسا برجام اراده ملت نباید متوقف شود
وی اراده و تلاش مضاعف در دوران پسا برجام را ضروری و غیر قابل توقف برشمرد و گفت: اراده ملت به خصوص نخبگان عرصه سلامت باید همچنان همانند زمان تحریم در جهت اهداف اقتصاد مقاومتی و رشد و توسعه ملی کشور ادامه پیدا کند و اینگونه نباشد که اگر تحریم‌ها برداشته شده اقدام به واردات بی‌رویه کنیم که این یک زنگ خطر برای اقتصاد کشور است و باید همانند قبل حتی در صورت برداشته شدن تحریم‌ها این فعالیت‌ها و تلاش‌ها ادامه پیدا کند و این انگیزه باید مضاعف شود.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
,
,
,
,
, در دوران پسا برجام اراده ملت نباید متوقف شود,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه