روحانی مستقر در روستای النگ:
حضور حداکثری در انتخابات موجب اقتدار نظام است
روحانی مستقر در روستای النگ گفت: حضور حداکثری در انتخابات موجب افزایش سرمایه های اجتماعی و اعتماد عمومی که پایه اقتدار نظام است خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا،حجتالاسلام محمدعلی ادبی در جمع نمازگزاران مسجد اعظم روستای النگ کردکوی، فراهم کردن بستر مشارکت حداکثری مردم را در دو انتخابات مهم آتی وظیفه مجریان و ناظران برشمرد و خاطرنشان کرد: مشارکت بالای مردم و حضور حداکثری موجب افزایش سرمایه های اجتماعی و اعتماد عمومی که پایه اقتدار نظام است خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,روحانی مستقر در روستای النگ، با اشاره به اینکه انتخابات باید بر مبنای قانون برگزار گردد، گفت: افراد باید ضمن همافزایی باعث تقویت مجموعه شده و مانند ید واحدهای برای تضمین سلامت انتخابات باشند، چرا که حق مردم بوده و حق تعیین سرنوشت مردم است و باید از آن حراست و مراقبت شود.
,حجتالاسلام ادبی در خاتمه تاکید کرد: بدون شک با توجه به روندی که در قانون اساسی کشورمان درباره برگزاری انتخابات وجود دارد طرح مسائلی همچون تقلب و ایجاد تشویش در افکار عمومی در آستانه انتخابات به مانند گذشته نمیتواند در حضور مردم در پای صندوقهای رای تاثیرگذار باشد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه