با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد:
مجتمع فرهنگی تبلیغی ابرکوه به بهره برداری رسید +تصاویر
مجتمع فرهنگی تبلیغی اداره تبلیغات اسلامی ابرکوه به بهره برداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از یزد رسا ، با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان و مسئولان شهرستان و همزمان با دهه فجر مجتمع فرهنگی تبلیغاتی اداره تبلیغات اسلامی ابرکوه به بهره برداری رسید.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, یزد رسا,حجت الاسلام حسینی کوهستانی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد، با تسلیت شهادت حضرت معصومه(س) اظهار داشت: ماهیت انقلاب ما فرهنگی است و امروز نیز وظیفه ما پاسداشت انقلاب اسلامی با ابزارهای فرهنگی به عنوان قویترین راه استمرار انقلاب است.
حسینی کوهستانی افزود: پاسداری از اعتقادات مردم و جمهوری اسلامی با تحکیم مبانی و باورهای دینی ممکن است و دشمن نیز در تلاش برای سست کردن این باورها است.
وی ادامه داد: باید با تأمین زیرساخت های فرهنگی و به عنوان ساخت چنین فضاهایی به تبیین اسلام ناب محمدی روی آورد و پاسخگوی شبهاتی بود که عنوان می شود و خوشبختانه دین اسلام برای همه آن ها پاسخ های جامع و کامل دارد.
حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی امام جمعه ابرکوه، در این مراسم با قدردانی از تلاش های صورت گرفته برای ساخت این محل و لزوم تأمین زیرساخت های فرهنگی اظهار داشت: وظیفه و تکلیف همگی ما، رشد فرهنگ دینی در جامعه است.
حسینی افزود: اداره تبلیغات اسلامی را جایگاه و پایگاه فرهنگ دینی می شناسیم و این مجموعه مروج فرهنگ و مبانی انقلاب و حفظ آرمان های امام است.
وی ادامه داد: این مجموعه را مرکزی در راستای اشاعه فرهنگ ناب علوی و اسلام راستین و پایگاهی برای مقابله با فساد،ابتذال و انحرافات می دانیم.
حجت الاسلام محمد پورقیومی رئیس اداره تبلیغات اسلامی ابرکوه، در این برنامه گفت: ساخت این محل به عنوان یکی از نیازهای فرهنگی شهرستان با همت مسئولان استان و شهرستان از سال ۸۷ آغاز شده است.
پورقیومی افزود: برای ساخت این مکان ۸ هزار میلیون ریال هزینه شده است و شامل فضاهای اداری،مخزن کتاب،سالن چندمنظوره،سالن مطالعه و غرفه های عرضه محصولات فرهنگی است.
انتهای پیام/
حجت الاسلام حسینی کوهستانی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد، با تسلیت شهادت حضرت معصومه(س) اظهار داشت: ماهیت انقلاب ما فرهنگی است و امروز نیز وظیفه ما پاسداشت انقلاب اسلامی با ابزارهای فرهنگی به عنوان قویترین راه استمرار انقلاب است.
,حسینی کوهستانی افزود: پاسداری از اعتقادات مردم و جمهوری اسلامی با تحکیم مبانی و باورهای دینی ممکن است و دشمن نیز در تلاش برای سست کردن این باورها است.
,وی ادامه داد: باید با تأمین زیرساخت های فرهنگی و به عنوان ساخت چنین فضاهایی به تبیین اسلام ناب محمدی روی آورد و پاسخگوی شبهاتی بود که عنوان می شود و خوشبختانه دین اسلام برای همه آن ها پاسخ های جامع و کامل دارد.
,حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی امام جمعه ابرکوه، در این مراسم با قدردانی از تلاش های صورت گرفته برای ساخت این محل و لزوم تأمین زیرساخت های فرهنگی اظهار داشت: وظیفه و تکلیف همگی ما، رشد فرهنگ دینی در جامعه است.
,حسینی افزود: اداره تبلیغات اسلامی را جایگاه و پایگاه فرهنگ دینی می شناسیم و این مجموعه مروج فرهنگ و مبانی انقلاب و حفظ آرمان های امام است.
,وی ادامه داد: این مجموعه را مرکزی در راستای اشاعه فرهنگ ناب علوی و اسلام راستین و پایگاهی برای مقابله با فساد،ابتذال و انحرافات می دانیم.
,حجت الاسلام محمد پورقیومی رئیس اداره تبلیغات اسلامی ابرکوه، در این برنامه گفت: ساخت این محل به عنوان یکی از نیازهای فرهنگی شهرستان با همت مسئولان استان و شهرستان از سال ۸۷ آغاز شده است.
,پورقیومی افزود: برای ساخت این مکان ۸ هزار میلیون ریال هزینه شده است و شامل فضاهای اداری،مخزن کتاب،سالن چندمنظوره،سالن مطالعه و غرفه های عرضه محصولات فرهنگی است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه