با انتصاب 3 نفر از شرق ، مرکز و غرب استان ؛
حلقه مشاوران ترکمن استاندار گلستان تکمیل شد
با انتصاب سارلی ، مارامایی و شکیبایی حلقه مشاوران ترکمن استاندار گلستان تکمیل شد و تلاش برای خدمت صادقانه به مردم و رفع مشکلات آنان مورد انتظار است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ؛ دکتر حسن صادقلو در ماه های اول بعد از انتصاب در جایگاه استاندار گلستان اعلام کرده بود که برای خود سه مشاور - رابط در شرق ، مرکز و غرب استان انتخاب خواهد کرد .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,سارلی مشاور استاندار در مرکز استان
,بر این اساس در اولین انتخاب ، اراز محمد سارلی به عنوان مشاور استاندار در شهرها و روستاهای واقع در مناطق مرکزی استان انتخاب شد .
,سارلی دارای دکترای تاریخ و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد شهر است و از جمله فعالان پر تلاش عرصه فرهنگ ترکمن محسوب می شود .
,مارامایی مشاور استاندار در شرق استان
,در همین راستا و در دومین انتخاب ، محمد قلی مارامایی به عنوان مشاور – رابط استاندار در شهرها و روستاهای شرق استان تعیین شده است .
,مارامایی نماینده مردم گنبد و داشلی برون در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی بوده است . اگر چه تا پیش از این شنیده می شد که نقدی گل چشمه در این جایگاه تعیین گردد .
,شکیبایی مشاور استاندار در غرب استان
,در ادامه فرایند انتخاب سه مشاور ترکمن استاندار و در آخرین انتخاب ، مهران شکیبایی به عنوان مشاور - رابط استاندار در شهرها و روستاهای غرب استان تعیین شده است .
,شکیبایی عضو و رئیس سابق شورای شهر کمیش تپه بوده و در انتخابات اخیر ریاست جمهوری مسئولیت ستاد دکتر روحانی در شهرستان گمیشان را بر عهده داشت .
,برای همه این عزیزان آرزوی کامیابی و موفقیت داریم و امیدواریم از این جایگاه در جهت خدمت به مردم منطقه و استان استفاده نمایند و خدای نکرده آغشته به درگیری های خطی و جناحی نگردند .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه