فرمانده انتظامی نهاوند خبر داد:

باند حرفه ای سارقان کابل برق متلاشی شد

باند حرفه ای سارقان کابل برق متلاشی شد
فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند از اجرای طرح مبارزه با سرقت و انهدام یک باند سارق کابل برق در نهاوند خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ سرهنگ محسن اقبالیان اظهار داشت: انتظامی شهرستان نهاوند با تدوین طرح جامع و کامل در خصوص مقابله با سرقت و در پی اقدامات فعال انتظامی و پیشگیرانه تخصصی در این خصوص موفق به شناسایی یک باند سرقت کابل برق در نهاوند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

وی گفت: با اقدامات مراقبتی و شگرد و ترفند های خاص پلیس مخفیگاه سارقان شناسایی و بررسی ها با هماهنگی مقام قضایی در دستور کار پلیس قرار گرفت.

,

اقبالیان اظهار کرد: در نهایت ماموران و عوامل اجرایی پلیس نهاوند طی 24 ساعت گذشته موفق به دستگیری7 نفر از اعضای باند سارق شدند.

,

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند ضمن مثبت ارزیابی نمودن نتیجه اجرایی شدن طرح مبارزه با سرقت در شهرستان اذعان داشت: سارقان پس از سرقت کابل و سیم برق از محل های مورد نظر از جمله ساختمان های نیمه کاره در چند محل مختلف که از قبل برای خود مهیا نموده بودند اقدام به سوزاندن سیم های برق و استخراج مس از آن می کردند که در پی اقدامات اطلاعاتی و گسترده پلیس 3نفر از سارقان نیز حین ذوب کردن سیم برق دستگیر شدند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه