شهردار رباط کریم تأکید کرد؛

هرگونه ساخت و ساز در حریم شهر منوط به مجوز جهاد کشاورزی

هرگونه ساخت و ساز در حریم شهر منوط به مجوز جهاد کشاورزی
شهردار رباط کریم در جمعی از شهروندان به لزوم اخذ مجوز از سازمان جهاد کشاورزی به منظور انجام هرگونه ساخت و ساز در حریم شهر تاکید کرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار رباط نیوز، مسعود مختاری در راستای اجرای مفاد بخشنامه سازمان جهاد کشاورزی استان، گفت :  با توجه به بخشنامه اصلاحیه قانون حفظ کاربری  لازم است برابر قانون قبل از ارجاع و طرح پرونده های بناهای غیر مجاز واقع در حریم قانونی شهر نظریه سازمان جهاد کشاورزی استان (مدیریت جهاد کشاورزی رباط کریم)  اخذ و پس از استعلام توسط این اداره اقدام قانونی معمول خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز,

وی در ادامه بیان داشت : هرگونه ساخت وساز در حریم شهر بدون اخذ مجوز از مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مراجع ذیربط غیر قانونی تلقی شده که برابر ضوابط مورد رسیدگی واقع میشود .

,

ایشان در پایان تأکید کرد : در صورت اقدام به ساخت بنا در این محدوده بدون طی مراحل قانونی خلاف بوده و قابل رسیدگی می باشد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه