سرپرست شبکه بهداشت کنگاور خبر داد:

طرح آزمایش ویروس ایدز یا HIV برای مادران باردار در کنگاور اجرا می شود

طرح آزمایش ویروس ایدز یا HIV برای مادران باردار در کنگاور اجرا می شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور از آزمایش رایگان ویروس HIV برای زنان باردار شهرستان در ماه جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا دکتر طاهره خزائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور در گفتگو با خبرنگار آفتاب کنگاور، اظهار داشت: در این طرح تمامی مادران باردار بستری در بیمارستان همچنین مراجعه کنندگان به بیمارستان تحت آزمایش تشخیص ویروس ایدز یا HIV قرار می گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب کنگاور,

 

,

وی تصریح کرد:طرح آزمایش ویروس ایدز کاملا رایگان و از ابتدای بهمن ماه در بیمارستان شهید چمران کنگاور اجرایی خواهد شد و امیدواریم تمامی این عزیزان در شهرستان را پوشش دهیم.

,

 

,

خزایی در بخش دیگر از صحبت هایش از آموزش های مبارزه با اعتیاد در اقشار مختلف خبر داد و گفت: شبکه بهداشت شهرستان با استفاده از ظرفیت های خود در زمینه اعتیاد و آموزش افراد جهت پیشگری و درمان این بیماری مشاوره رایگان می دهد.

,

 

,

وی از مراجعه 215 نفر از متصدی اماکن، روحانیون، مربیان و دیگر اقشار جامعه در پایگاه های شبکه بهداشت خبر داد و گفت: این عزیزان به واسطه ارتباط با مردم و میزان تاثیر گذاری آنها، مورد آموزش های رایگان قرار گرفتند.

,

 

,

سرپرست شبکه بهداشت کنگاور خاطر نشان کرد: ما آمادگی کامل جهت مشاوره های روان درمانی در این مرکز را داریم همچنان که در ماه گذشته تعداد زیادی آموزش از این زمینه صورت گرفته است.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه