رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان خنداب:
برگزاری اولین نشست کتابخوان خنداب در دهه مبارک فجر
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان خنداب گفت: اولین نشست کتابخوان شهرستان خنداب همزمان با سیصد و سی و هشتمین نشست کتابخوان کشوری دوازدهم بهمن ماه سال جاری، ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات شهرداری خنداب برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری نسیمخنداب، میلاد احمدی رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان خنداب رسالت اصلی و مهمترین هدف اداره کتابخانه های عمومی شهرستان خنداب را علاقمند نمودن اقشار مختلف به کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهنگ مطالعه در میان افراد مختلف جامعه عنوان کرد و گفت: مطالعه به عنوان یکی از نیاز های اساسی و روزمره هر شخص محسوب می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسیمخنداب,اجمدی ضمن تبریک پیشاپیش فرارسیدن دهه مبارک فجر اظهار کرد: به اطلاع علاقمندان به کتاب و کتابخوانی، نویسندگان، ناشران، شاعران و تمامی علاقهمندان حوزه فرهنگ و اصحاب رسانه میرسانیم، اولین نشست کتابخوان شهرستان خنداب همزمان با سیصد و سی و هشتمین نشست کتابخوان کشوری دوازدهم بهمن ماه سال جاری، ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات شهرداری خنداب برگزار می شود.
وی افزود: این نشست از سلسله نشست هایی است، که به صورت متوالی در مراکز استانها و شهرستانهای سراسر کشور برگزار و هدف آن معرفی کتاب های مفید و تجربیات مطالعاتی افراد کتابخوان برای سایر علاقهمندان و اشتراک گذاری کتابهای خوانده شده با هدف ترویج کتاب و کتاب خوانی است.
,
,
,
,
رییس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان خنداب خاطر نشان کرد: از تمامی علاقهمندان دعوت می کینم برای بهره بردن از این فضای فرهنگی در این نشست حضور یابند.
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه