مدیر اداره کتابخانه های عمومی میاندوآب عنوان کرد:
وجود 40 کتاب به ازای هر 100 نفر در کتابخانه های میاندوآب
مدیر اداره کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب گفت: هم اکنون سرانه کتاب در میاندوآب به ازای هر 100 نفر 40 جلد کتاب و سرانه کتابخانه ای هم به ازای هر نفر 1/2 متر مربع است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غفار عزیزی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با اشاره به فعالیت هفت باب کتابخانه عمومی در این شهرستان اظهار کرد: در این کتابخانه ها، چهار باب کتابخانه مشارکتی و مستقل نیز فعالیت دارند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غفار عزیزی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با اشاره به فعالیت هفت باب کتابخانه عمومی در این شهرستان اظهار کرد: در این کتابخانه ها، چهار باب کتابخانه مشارکتی و مستقل نیز فعالیت دارند., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غفار عزیزی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با اشاره به فعالیت هفت باب کتابخانه عمومی در این شهرستان اظهار کرد: در این کتابخانه ها، چهار باب کتابخانه مشارکتی و مستقل نیز فعالیت دارند., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, غفار عزیزی در گفت و گو با خبرنگار, زرین خبر, زرین خبر, زرین خبر, با اشاره به فعالیت هفت باب کتابخانه عمومی در این شهرستان اظهار کرد: در این کتابخانه ها، چهار باب کتابخانه مشارکتی و مستقل نیز فعالیت دارند.,مدیر اداره کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب با بیان اینکه در این کتابخانه ها بیش از 102 هزار جلد کتاب وجود دارد، افزود: هفت هزار نفر نیز به عنوان عضو فعال در عضویت کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب قرار دارند.
وی با تاکید بر اینکه باید تعداد اعضای کتابخانه و هم چنین فرهنگ کتابخوانی را در جامعه و در بین مردم گسترش داد،گفت: ماهانه 22 هزار نفر به کتابخانه های عمومی مراجعه می کنند که باید افزایش یابند.
عزیزی با بیان اینکه هم اکنون سرانه کتاب در میاندوآب به ازای هر 100 نفر 40 جلد کتاب است، تصریح کرد: سرانه کتابخانه ای هم به ازای هر نفر 1/2 متر مربع است.
مدیر کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب با اشاره به اینکه ماهانه تعداد پنج هزار و 100 جلد کتاب در کتابخانه های عمومی به امانت داده می شود، اظهار کرد: در 9 ماهه نخست امسال 46 هزار جلد کتاب به دوستداران کتاب امانت داده شده است.
مدیر اداره کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب با بیان اینکه در این کتابخانه ها بیش از 102 هزار جلد کتاب وجود دارد، افزود: هفت هزار نفر نیز به عنوان عضو فعال در عضویت کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب قرار دارند.
, مدیر اداره کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب با بیان اینکه در این کتابخانه ها بیش از 102 هزار جلد کتاب وجود دارد، افزود: هفت هزار نفر نیز به عنوان عضو فعال در عضویت کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب قرار دارند., مدیر اداره کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب با بیان اینکه در این کتابخانه ها بیش از 102 هزار جلد کتاب وجود دارد، افزود: هفت هزار نفر نیز به عنوان عضو فعال در عضویت کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب قرار دارند., مدیر اداره کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب با بیان اینکه در این کتابخانه ها بیش از 102 هزار جلد کتاب وجود دارد، افزود: هفت هزار نفر نیز به عنوان عضو فعال در عضویت کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب قرار دارند.,وی با تاکید بر اینکه باید تعداد اعضای کتابخانه و هم چنین فرهنگ کتابخوانی را در جامعه و در بین مردم گسترش داد،گفت: ماهانه 22 هزار نفر به کتابخانه های عمومی مراجعه می کنند که باید افزایش یابند.
, وی با تاکید بر اینکه باید تعداد اعضای کتابخانه و هم چنین فرهنگ کتابخوانی را در جامعه و در بین مردم گسترش داد،گفت: ماهانه 22 هزار نفر به کتابخانه های عمومی مراجعه می کنند که باید افزایش یابند., وی با تاکید بر اینکه باید تعداد اعضای کتابخانه و هم چنین فرهنگ کتابخوانی را در جامعه و در بین مردم گسترش داد،گفت: ماهانه 22 هزار نفر به کتابخانه های عمومی مراجعه می کنند که باید افزایش یابند., وی با تاکید بر اینکه باید تعداد اعضای کتابخانه و هم چنین فرهنگ کتابخوانی را در جامعه و در بین مردم گسترش داد،گفت: ماهانه 22 هزار نفر به کتابخانه های عمومی مراجعه می کنند که باید افزایش یابند.,عزیزی با بیان اینکه هم اکنون سرانه کتاب در میاندوآب به ازای هر 100 نفر 40 جلد کتاب است، تصریح کرد: سرانه کتابخانه ای هم به ازای هر نفر 1/2 متر مربع است.
, عزیزی با بیان اینکه هم اکنون سرانه کتاب در میاندوآب به ازای هر 100 نفر 40 جلد کتاب است، تصریح کرد: سرانه کتابخانه ای هم به ازای هر نفر 1/2 متر مربع است., عزیزی با بیان اینکه هم اکنون سرانه کتاب در میاندوآب به ازای هر 100 نفر 40 جلد کتاب است، تصریح کرد: سرانه کتابخانه ای هم به ازای هر نفر 1/2 متر مربع است., عزیزی با بیان اینکه هم اکنون سرانه کتاب در میاندوآب به ازای هر 100 نفر 40 جلد کتاب است، تصریح کرد: سرانه کتابخانه ای هم به ازای هر نفر 1/2 متر مربع است.,مدیر کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب با اشاره به اینکه ماهانه تعداد پنج هزار و 100 جلد کتاب در کتابخانه های عمومی به امانت داده می شود، اظهار کرد: در 9 ماهه نخست امسال 46 هزار جلد کتاب به دوستداران کتاب امانت داده شده است.
, مدیر کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب با اشاره به اینکه ماهانه تعداد پنج هزار و 100 جلد کتاب در کتابخانه های عمومی به امانت داده می شود، اظهار کرد: در 9 ماهه نخست امسال 46 هزار جلد کتاب به دوستداران کتاب امانت داده شده است., مدیر کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب با اشاره به اینکه ماهانه تعداد پنج هزار و 100 جلد کتاب در کتابخانه های عمومی به امانت داده می شود، اظهار کرد: در 9 ماهه نخست امسال 46 هزار جلد کتاب به دوستداران کتاب امانت داده شده است., مدیر کتابخانه های عمومی شهرستان میاندوآب با اشاره به اینکه ماهانه تعداد پنج هزار و 100 جلد کتاب در کتابخانه های عمومی به امانت داده می شود، اظهار کرد: در 9 ماهه نخست امسال 46 هزار جلد کتاب به دوستداران کتاب امانت داده شده است.,
ارسال دیدگاه