رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه :

مراقب باشیم قداست و معنویت قم خدشه دار نشود

مراقب باشیم قداست و معنویت قم خدشه دار نشود
رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تصریح کرد: شهر مقدس قم آشیانه اهل بیت(ع) و شهر کریمه اهل بیت(ع) است و لذا باید به شدت مراقب باشیم که قداست و معنویت قم خدشه دار نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام دکتر حسن نظری شاهرودی در گفتگو با خبرنگار انقلاب نیوز ضمن تسلیت وفات شهادت گونه حضرت معصومه(س) ابراز داشت: حضرت فاطمه معصومه(س) نه فقط افتخار قمی ها بلکه افتخار همه ایرانی ها و بلکه همه شیعیان و محبان اهل بیت(ع) هستند ،کما این که از سرتاسر کشور و دنیا برای زیارت و عرض ادب به ساحت مقدس ایشان رهسپار قم می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انقلاب نیوز,

وی همچنین با بیان این که امام کاظم (ع) گرچه دارای 37 فرزند بودند، اما پس از ثامن الحجج امام رضا(ع) ، حضرت فاطمه معصومه(س) در میان دیگر فرزندان به سان ستاره‎ای فروزان می درخشند ، گفت: گرچه مدت زمان حضور این بانوی بزرگوار در شهر قم تنها هفده روز بوده اما آن چه به خصوص از ایشان به یادگار مانده و زبانزد خاص و عام است ، عبادت حضرت است که در بیت النور انجام می شده است.
,
,

نظری شاهرودی با اشاره به فرمایشی از امام صادق(ع) مبنی بر این که "قم حرم من و حرم فرزندانم پس از من است" ، افزود: این فرمایش و این قبیل فرمایشات صادره از ائمه(ع) علاوه بر آن که حاکی از شان و منزلت بالای شهر مقدس قم است، در وهله بعد مسئولیت و رسالت سنگین ما مردم قم را نیز گوشزد می کند به این که حقیقتاً شیعه و محب خوبی برای حضرات معصومین(ع) به خصوص بانوی کرامت باشیم و به قول معروف در این باره حق مطلب را به درستی ادا کنیم.
,
,

وی در خاتمه گفت: بی شک اگر قم و قمی ها امروز شان و اعتباری دارند و دیار ما قرین با نعمات و برکات الهی است، به واسطه مرقد مطهر دختر موسی بن جعفر(ع) است و قدردانی از چنین نعمت بی نظیری می طلبد که ما در حراست از فضای معنوی و فرهنگی قم هر چه بیشتر بکوشیم.
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه